facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Katleen Thys

Optiek Katleen Thys

Geschiedenis

De ideale plaats voor een hippe en moderne look, zowel voor jong als voor oud!



"Bij de keuze van een nieuwe bril help ik je graag met het juiste kleur-en stijladvies. En als gediplomeerd opticien en optometrist zorg ik ervoor dat jouw montuur en glazen perfect op punt staan. Ook oogmetingen worden door mijzelf nauwkeurig uitgevoerd. Je kan bij ons ook terecht voor een groot assortiment aan zonnebrillen, skibrillen en overige sportbrillen. Ook voor alle accessoires zit je bij ons goed!"
Adres: Kazernelaan 18, 3530 Helchteren, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011531954
Stad: Helchteren
Route: Kazernelaan 18
Postcode: 3530


Recensies
Ontzettend behulpzaam, enorm vriendelijk. Doet al het mogelijke om de klant tevreden te stellen. Heel fel bedankt voor mijn lenzen.
Een zeer mooie winkel, mode bewust, zeer mooie collecties. Ontzettend behulpzaam, enorm vriendelijk. Doet al het mogelijke om de klant tevreden te stellen. Ik ga zelfs mijn Leesbrillen kopen daar. Iedereen gaat er tevreden naar buiten. Met 1 woord Katleen bedankt, jouw service is gewoon super. Top.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid