facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Jan Huysmans

Info

Optiek Jan Huysmans staat garant voor kwaliteit, service en eerlijke prijzen. U kan bij ons terecht voor de mooiste collectie (zonne)brillen en lenzen.

Geschiedenis

KWALITEIT - SERVICE - EEN EERLIJKE PRIJS
Vanaf 1991 is dit ons streefdoel!
- Al onze collecties moeten voldoen aan de strengste kwaliteitsnormen. Wij leveren enkel topkwaliteit! Bijna al onze brillen komen van Europese producenten en dat merk je! Elke dag opnieuw!
- Wij vinden het een eer om u als klant te mogen ontvangen en zullen alles doen om uw vertrouwen te verdienen. Niet enkel tijdens de aankoop van uw bril maar ook in de jaren erna staan wij steeds met onze glimlach en kennis voor u klaar.
- Door onze optimale aankoop leveren wij naar ieders beurs een Toppruduct. Dat is wat je van ons mag verwachten!

Adres: Bredabaan 1003, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 003236330988
Stad: Brasschaat
Route: Bredabaan 1003
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Huysmans Jan
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mr. Boo Mr. Boo 4 km Update... Geweldig geld geholpen door Kevin! Hij nam ruim de tijd om me te helpen om ...
Optiek De Beenhouwer Optiek De Beenhouwer 4 km De eigenaars hebben me fantastisch geholpen en waren zoooo vriendelijk! De service di...
Optiek de ferm Optiek de ferm 6 km Zeer klantvriendelijk, ook bereid om speciaal iets op te halen bij een leverancier om...
Spooren Spooren 6 km Prachtige winkel. Heel vriendelijk en behulpzaam! Bedankt voor de goede service.
Recensies
Gestart met contactlenzen en zeer tevreden van de aanpak. Ze nemen de tijd om je ogen te onderzoeken, je het in en uitdoen te leren met veel geduld en verschillende soorten te proberen. Niets is te veel gevraagd. Opvolging is zeer goed. Geholpen door verschillende medewerkers en allemaal even vriendelijk en behulpzaam.
Uitstekende keuze van monturen en glazen met excellente service.
Super vriendelijk personeel en heel duidelijke service. Al 19 jaar heel tevreden bij jullie!
Super vriendelijk en zeer bekwaam.
Professioneel, supervriendelijk en erg behulpzaam, zelfs na aanhoudende problemen! Klant is hier echt nog koning en niet enkel met woorden!
Heel tevreden, professioneel en vriendelijk. En grote keuze aan monturen. Kan het alleen maar aanraden!
Deze mensen kennen hun vak. Bovendien altijd vriendelijk en behulpzaam. Niet voor niets verkozen tot klantvriendelijkste zaak van Brasschaat. Doe zo verder.
Gesloten om 5 uur op zaterdag 1 uur korter dan de rest belachelijk gewoon ma is wat het is ma dan ga ik liever naar een ander
Zeer vriendelijke mensen die door hun vakkennis u verder helpen om voor u het juiste product te helpen realiseren zo dat je met een tevreden gevoel buiten komt.
Altijd goede service, zeer uitgebreid mooi assortiment. Nieuwe bril altijd snel klaar. Deftige, eerlijke prijzen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid