facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Ineke

Optiek Ineke

Info

Optiek Ineke

Geschiedenis

Optiek Ineke, in het hart van Hove, is een speciaalzaak waar je terecht kunt voor alle optische brillen, zonnebrillen, contactlenzen en accessoires, dit voor volwassenen en kinderen.

De zaakvoerder, Ineke Van der Smissen, is met haar uitgebreide kennis over de laatste trends de geknipte persoon om u persoonlijk te adviseren. Ineke zorgt ervoor dat u haar zaak verlaat met de bril die op uw gezicht geschreven staat.

Haar passie beperkt zich niet tot trends in brillen; ook is zij expert in oogmetingen, aanpassingen van contactlenzen en uiterst precieze en gedetailleerde montuurwerken.

Dus kom eens langs in de Kapelstraat 46 en laat u verrassen.



"Bij Optiek Vue het vroegere Optiek Ineke kan u terecht voor brillen, zonnebrillen, kinderbrillen, contactlenzen en hoorapparaten. Bart en Ineke ontvangen je persoonlijk in de gezellige sfeer van de winkel en staan je met raad en daad bij bij de keuze van een nieuwe bril of zonnebril of bij aanpassingen, herstellingen en oogmetingen."
Adres: Kapelstraat 46, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: 03/455.98.90
Stad: Hove
Route: Kapelstraat 46
Postcode: 2540


Recensies
Ik ben super tevreden van de fijne service bij Bart en Ineke van Optiek Vue. Denk je er aan om je nieuwe zonnebril online te kopen? Doe het even niet, want die paar euro's die je spaart wegen niet op tegen de service en het advies die je bij Optiek Vue krijgt. Geen vraag is er te veel. Ze stellen je zonnebril zo bij dat hij perfect past en je mag terugkomen als hij verder bijgesteld moet worden dat is blijkbaar nodig na een tijdje. Ook fijn is de rustgevende toonzaal waar ze een ruim aanbod aan unieke brillen uitstallen. Hier vind je echt toffe brillen - niet enkel de traditionele merken en vormen. Je kan er rustig rondkijken, zonder enige druk. Ik heb er alvast mijn nieuwe bril gevonden. Aanrader!
Bart heeft me ontzettend goed geholpen bij het vinden van een geschikte zonnebril. Hij toverde een hele doos zonnebrillen boven die prima waren voor mij. Ik moest mezelf bedwingen om er geen 3 tegelijk te kopen ; Dankjewel voor de service!
Fantastisch geholpen door Ineke en Bart. Ze luisteren naar je eigen wensen en proberen een ideaal montuur voor te leggen. Ik ben superblij met mijn Saint Laurent-montuur! Bart nam voldoende tijd om na te gaan hoe m'n ogen waren veranderd t.o.v. een vorige opmeting. Nooit kreeg ik het gevoel dat er iets 'snel' moest gaan... Tijdens de verbouwing hielpen ze me in hun pop-up een paar deuren verder. Het maakte me alvast nieuwsgierig naar hun nieuwe winkel volgend jaar.
Deze optiek is prachtig vernieuwd en luistert nu naar de naam 'La Grande Revue'. Heel vriendelijke service.
Vriendelijke en competente service! Hebben het onmogelijke gedaan om mijn zonnebril op tijd klaar te krijgen voor vertrek op reis.
Knappe winkel met een mooi aanbod van bekende merken en ook eigen ontwerpen van Ineke.
Top service, zegt ook als het slecht is. Doe zo voort!!!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Optiek Ineke met het openbaar vervoer


Hove Kapelstraat 180 meter
Hove 210 meter
S1
Hove Kerk 210 meter
51
52
53
Hove Kerk 250 meter
243
53
Hove 250 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid