facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Hons

Optiek Hons

Info

Optiek Hons, Zien & Gezien Worden. Brillen, Contactlenzen, Optometrie. Check onze website www.optiekhons.be of contacteer ons via 089 245 257. Michel Hons staat voor u klaar !

Geschiedenis

Optiek Hons is een gerenommeerde optiekzaak in het hartje van Dilsen-Stokkem met een eigen innovatieve visie. Bij Optiek Hons doe je meer dan zomaar een bril uit het rek kiezen. Onze vakkundigde optometristen begeleiden je op een professionele manier naar de voor uw meest geschikte keuze. Uw ogen zijn belangrijk. Daarom garanderen we u de meest persoonlijke zorg, zodat u gelukkig en met gezonde en beschermde ogen naar huis kan. Dankzij bijscholingen, het bezoek aan optiekbeurzen en verschillende jaren ervaring, staan wij garant voor een correcte oogmeting met bijpassende bril of contactlenzen. Optiek Hons biedt u een ruim assortiment Optische Brillen, Zonnebrillen, Contactlenzen, Contactlensproducten en toebehoren.

Adres: Europalaan 73, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 0032 89 245 257
Stad: Dilsen
Route: Europalaan 73
Postcode: 3650


Recensies
Het is altijd een plezier om bij Optiek Hons over de vloer te lopen. Naast een ruim assortiment aan kwalitatieve brillen geen goedkope brol! kan je bij Michel terecht voor zijn expertise. Kwaliteit over heel de lijn :
Sympathieke, fijne ontvangst. Heel erg mooie winkel en ruime keuze voor elk budget!
Topservice met top kwaliteit aan brillen. Optiek Hons is the place 2 be!
Hele fijne en zeer sympathieke eigenaar met een bijzonder goede manier van voorlichting en advisering. Gaan daar graag naar toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid