facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Frits Van Den Bosch

Optiek Frits Van Den Bosch

Geschiedenis

Wilt u het beste voor uw ogen? Optiek Frits Van Den Bosch heeft een ruim assortiment brillen, glazen en contactlenzen en adviseert u graag wat voor het welzijn van uw ogen de beste keuze is.

Bij Optiek Frits Van Den Bosch geloven we dat eenieder in één of meerdere facetten op zoek is naar gemoedsrust. Ongetwijfeld zijn er ook veel mensen op zoek naar gemoedsrust wanneer het gaat over brillen, contactlenzen en oogmetingen. Door aan de klant bij deze drie facetten steeds vrijheid, keuze en gefundeerd advies te verlenen, geloven we dat we aan iedereen de best mogelijke oplossing kunnen bieden.

Optiek Frits Van Den Bosch heeft veel topbrillen van topmerken in haar assortiment. U kan onder andere kiezen uit merken als Anne & Valentin, Ray-Ban, Chanel, Lindberg, Paul Smith, Dolce & Gabbana, Alain Mikli, Etnia, Prada, Oakley, Cartier. Van klassiek tot trendy: er is voor ieder wat wils.
De perfecte bril is comfortabel en past goed bij uw gezicht en kledingstijl. Wij begeleiden u graag met ons professioneel advies tijdens de zoektocht naar zo’n bril.

Voor lensdragers hebben wij meerdere contactlenzen. Bij voorkeur adviseren we u nachtlenzen (lenzen die je enkel ’s nachts draagt), vormstabiele lenzen of zachte daglenzen. Verder kan kiezen uit 2-weekslenzen en maandlenzen.
Uiteraard onderzoeken wij de ogen van zowel brildragers als lensdragers zorgvuldig op wazig zicht en een te hoge oogdruk.
Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het opsporen van oogsamenwerkingsfouten zoals fixatie disparatie. Klachten als hoofdpijn, nek- en schouderklachten, verminderd nachtzicht, vermoeide ogen kunnen veroorzaakt worden door deze verminderde samenwerking van de ogen.
Ons deskundige personeel zal u aan de hand van deze verschillende metingen het juiste advies verlenen.

Optiek Frits Van Den Bosch is te vinden aan de Turnhoutsebaan 31-33 in Deurne. Onze ligging maakt dat we zowel met het openbaar vervoer, de fiets als met de auto goed te bereiken zijn.
Zonder parkeerschijf en gratis parkeren doet u vlakbij aan het rodekruisplein te deurne (adres: rodekruisplein, deurne) of aan de parking rivierenhof (adres: turnhoutsebaan 2, te deurne)
Tot ziens in onze optiek!

Adres: Turnhoutsebaan 31-33, 2100 Deurne
Telefoonnummer: 03/324.91.75
Stad: Deurne
Route: Turnhoutsebaan 31-33
Postcode: 2100



op zoek naar gerelateerd: Brillenwinkel Turnhoutsebaan Deurne, Optiek Wommelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Goovaerts Optiek Goovaerts 641 meter Ken ze al van toen ze juist open gingen. Zéér bekwaam, behulpzaam en vriendelijk! Top...
Optiek Franssens Optiek Franssens 2 km www.optiekfranssens.be
Optiek Eksterlaar Optiek Eksterlaar 2 km Optieker Eksterlaar is aangeprezen door de oogarts van ZNA - Ziekhuis Netwerk Antwerp...
Recensies
Frits Van den Bosch is een buitengewone Optiek - zeer toegewijde staff, heel ruime keuze aan modellen, uiterst aangename ontvangst, en bovenal: een ongelooflijk trouwe klantenservice en follow-up. Samen met mijn gezin zijn wij heel tevreden klanten !
ongelooflijke service gepaard met geduld en vriendelijkheid van héél het team , bij aankoop is het misschien niet goedkoop, maar wat je daarvoor krijgt is de'mand des overvloeds' Mariette Heyns en Jan Poels
Wat een vakkennis, wat een service en wat een vriendelijkheid! Geen moeite was hen te veel om mij de best mogelijke oplossing te kunnen bieden. Een absolute aanrader!
Goeie service, ook na verkoop. Steeds verschillende monturen die passen dankzij mooie collectie. Geduldig en vriendelijk.
Hier wordt nog tijd genomen om klanten op een persoonlijke en vriendelijke manier een kwalitatieve service te geven.
Ik heb hier zelf nog geen bril gekocht. Maar als ik zie hoe er wordt omgesprongen met de speciale eisen van mijn vriendin, kan ik alleen maar concluderen dat deze zaak zeer professioneel en op maat met de klanten omgaat. Een unicum tegenwoordig en een voorbeeld hoe een zaak gerund dient te worden. Proficiat!
Zeer tevreden over de service en kwaliteit van mijn brillen! Frits en zijn team zijn dan ook helemaal up to date over de allerlaatste trends en ontwikkelingen. Ook alles ivm met lenzen is hier te verkrijgen!
Ik heb een moeilijk oogcorrectie en mij een bril bezorgen die me past is geen routineklus. Met een professionele, geduldige en vriendelijke begeleiding zijn we tot de bril gekomen die mij past, .Enorm tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid