facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Dutrannoit

Optiek Dutrannoit

Geschiedenis

http://www.youtube.com/watch?v=b940Qa_K8AA&feature=youtu.be

Adres: Gemeenteplein 37, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: 02 657 00 65
Stad: Hoeilaart
Route: Gemeenteplein 37
Postcode: 1560



op zoek naar gerelateerd: Mimi's Optiek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mimi's Optiek Mimi's Optiek 50 meter Mijn eerste bril gekocht, zeer behulpzaam en vriendelijk.
Recensies
Zeer vriendelijk onthaal. Neemt spontaan contact op met u een aantal dagen na dat u uw bril ontvangt om te zien of de leesbril naar wens is, en past die gratis aan tot dat het perfect is. Een echte aanrader. Accueil très sympathique et professionnel. Reprend contact avec vous quelques jours après pour voir si les lunettes de lecture conviennent, et adapté gratuitement si nécessaire. Je recommande.
Enorm vriendelijk en geweldige service!! Vergeleken met 5 andere optiekers uit de streek bovendien veruit de beste prijs!
Zoals altijd een uitstekende service, prijs-kwaliteitverhouding is top, altijd super klantvriendelijk en zeer behulpzaam. Een echte aanrader! Zonder twijfel 5 sterren waard.
Service zoals je ze zelden tegenkomt. Deze opticien was mij sterk aanbevolen door een vriend die DE oplossing had gevonden met multifocale lenzen. De juiste dosering is voor sommigen gemakkelijker dan voor anderen... maar in dit huis beknibbelen we niet op de tijd die we je geven voor examens, voor tests, voor hertesten indien nodig... top of the top. Aarzel niet, het is de omweg waard.
Empathie en vriendelijkheid. Een service zoals die vandaag de dag nog maar zelden te vinden is.
De service is geweldig, geduldig en vriendelijk. Plus een goede selectie van frames. Ik koop hier al vele jaren mijn bril en de rest van de familie is hier.
Zeer klantvriendelijk, professioneel in topservice. Zeer gastvrij, professioneel en uitstekende service.
heel erg goede service, gastvrij, attent en professioneel! sterk aangeraden
Gastvrijheid, professionaliteit en gevoel voor service.
Welkom uw aandacht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid