facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek De Ridder

Optiek De Ridder

Info

Uw Opticien te Brugge! Op zoek naar een trendy, maar ook betaalbare bril, dan moet u bij Optiek De Ridder zijn!
OPTIEK DE RIDDER
ZICHTBAAR BETER!

Geschiedenis

Als gepassioneerd opticien beantwoorden wij al jouw vragen wat betreft optiek en contactlenzen.



"OPTIEK DE RIDDER - SINDS 1967Vandaag staan Julie Filiaert en Nilsson Lambrechts voor u ter beschikking als 3de generatie van Optiek De Ridder. Sinds 2007 werkt Julie als bediende en gediplomeerd opticien bij Filip Troch, die op zijn beurt de winkel overnam van Jean Paul De Ridder. In 2020 mag ook Filip genieten van zijn welverdiend pensioen, hij laat de zaak over aan Julie en haar partner Nilsson, die als jong dynamisch koppel de klant op de eerste plaats zet. Kom langs en ontdek met eigen ogen de ware betekenis van service – prijs – kwaliteit. Optiek De Ridder helpt u in de zoektocht naar die unieke bril waarmee u niet alleen goed ziet, maar ook graag gezien wil worden. OPTIEK DE RIDDER – ZICHTBAAR BETER"
Adres: Baron Ruzettelaan 201, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 050338756
Stad: Assebroek
Route: Baron Ruzettelaan 201
Postcode: 8310


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Optiek Assebroek, Nilsson Lambrechts, Optiek Brugge, Optiek De Ridder Blankenberge
Recensies
Supervriendelijke ontvangst en heel goed geholpen bij het kiezen van montuur en glazen. Ook een uitgebreide en mooie collectie! Een aanrader.
Al 2 keer super goed geholpen en vriendelijk ontvangen door deze optiekzaak. Een keer om mijn zonnebriloren te rechten, alsook een keer omdat ik het vleugeltje van mijn bril kwijt was ookal had ik de desbetreffende zonnebril daar niet aangekocht... Deze zaak heeft ook een uitgebreid, uniek aanbod aan brillen voor volwassenen én kindjes. Bedankt voor de snelle en goeie service!
Top service en heel vriendelijk geholpen
Vriendelijk ontvangen in de winkel en een ruime keuze aan brillen. Een echte aanrader!
Snelle en zeer vriendelijke service!
Heel veel succes met jullie nieuwe zaak ,ziet er prachtig uit . Leuke webside en duidelijk ook . Julie & Nilsson jullie gaan dat goed doen ,nogmaals een dikke proficiat met jullie zaak. Groetjes Gino...
Prima service. Er wordt aandachtig geluisterd naar de wensen/verwachting van de klant. Met als resultaat een perfecte oplossing! Mooi aanbod voor ieders portemonnee!
Uitstekende service !!
Prachtige winkel, goede service. Echt een geweldig aanbod. Voor elk budget.
Zeer goede service !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid