facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek De Putter

Info

Optiek DE PUTTER
Beverstraat 33; 9400 Ninove 054/33.21.12.
Grotestraat 25; 9500 Geraardsbergen 054/42.14.96.

Geschiedenis

Optiek De Putter staat in Ninove al sinds 1952 gekend omwille van haar zeer klantvriendelijke service en deskundig advies.
U wordt er graag geholpen door Frank, Debbie, Sofie en Thimo, ons zeer goed opgeleid en gediplomeerd team opticien - optometristen. Optiek De Putter te Geraardsbergen is het tweede huis van Optiek De Putter Ninove en dit sinds 1987. Zaakvoerster Katrien heeft er een stevige reputatie opgebouwd waarbij kwaliteit en service hoog staan aangeschreven.
Wij zoeken voor u steeds naar de nieuwste trends in zowel optische brilmonturen als zonnebrillen. Merken zoals Dior, Gucci, Silhouette, Chopard, Dutz en tal van vele andere, maken deel uit van ons assortiment.
Tevens kan u bij ons terecht voor een vakkundige oogmeting en correcte aanpassing van contactlenzen.
Bent u benieuwd naar ons, kom dan gerust eens binnen en overtuig uzelf.



"Bij Optiek De Putter in Ninove kan je sinds 1952 terecht voor advies en het kiezen van de perfecte bril. Daarnaast meten wij ook contactlenzen aan, geven wij graag modeadvies over de nieuwste zonnebrillen, en helpen de kleinsten onder ons met hun eerste brilletje. Ook voor de sporters is er een ruime keuze aan sportbrillen.Indien gewenst kunnen een van onze gediplomeerde optometristen een oogmeting uitvoeren met onze moderne meetapparatuur.Wij werken hoofdzakelijk met de brillenglazen van Vision Company nr1 van Duitsland en Zeiss.De collectie monturen, dames-heren-jeugd-kids is heel uitgebreid, er komen dan ook het hele jaar door van verscheidene collecties nieuwe modelletjes binnen dus kom zeker eens binnen en ontdek!"
Adres: Beverstraat 33, 9400 Ninove
Telefoonnummer: +3254503929
Stad: Ninove
Route: Beverstraat 33
Postcode: 9400



op zoek naar gerelateerd: Optiek De Putter Geraardsbergen, Optiek De Putter -- Aarschot, Deputter, Optiekers Geraardsbergen, Openingsuren Optiek De Putter Geraardsbergen, Optiek Ninove
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek - Evi Maes Optiek - Evi Maes 231 meter Professionele service. Goede kwaliteit bril. Aardige eigenaar
Beeckman Optics Beeckman Optics 485 meter Beeckman Optics staat garant voor 4 generaties ervaring, service en kwaliteit. Tevens...
Ninoptics Ninoptics 854 meter Zeer aangename winkel, zeer professionele ontvangst en service en een heel uitgebreid...
Recensies
Zaak met kwaliteitsproducten en dit heeft zijn prijs. Daartegenover staat een uitstekende klantenservice, monturen van topkwaliteit, gezellige sfeer, vriendelijke bediening. Zaak die jaren ervaring heeft en je perfect kan helpen naar wat ideaal voor jou is.
Heel vriendelijke en dienstelijke mensen. Mooie en propere zaak. Kwaliteit heeft een prijs en dit is een zaak met niveau.
Al heel mijn leven klant, nergens een betere service gezien of gehoord!
Onvriendelijk en niet klantgericht.
Ik ben al 20 jaar klant. Professionele oogzorg met een glimlach. Ray-Ban zonnebrillen, leesbrillen , je vindt het hier. Ga naar plek!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid