facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Cuyx

Optiek Cuyx

Info

Optiek Cuyx in hartje Zonhoven, gekend om zijn service en kwaliteit. Je kan hier terecht voor brillen, zonnebrillen, contactlenzen, weerstations, verrekijkers...

Geschiedenis

Verdeler van merken zoals: Cartier, Chanel, Dior, Gucci, Armani, Mykita, ... Vanaf Januari 2012 ook houten brillen te koop van het merk ROLF!
Het Cuyx-team staat u bij met advies en raad voor de aankoop van een mooie en goede bril, zonnebril of contactlenzen.



"Optiek Cuyx is reeds 50 jaar bekend om zijn uitstekende service en kwaliteit. Op slechts 10 minuten van Hasselt, staan Erwin en zijn team voor u klaar. Of het nu gaat om contactlenzen voor moeilijke ogen of een modieuze zonnebril, u krijgt steevast professioneel advies zodat u met het juiste product naar huis gaat. Wist u dat wij een officieel Varilux center zijn dat een ruime garantiebepaling voorziet bij de aankoop van uw nieuwe glazen? Dankzij onze nieuwe DNEye scanner kunnen wij aangepaste glazen maken op basis van een biometrisch oogmodel. Dit glas kan er voor zorgen dat we ’s nachts beter gaan zien en dat we een zo scherp mogelijk zicht hebben vanuit elke hoek."
Adres: Kerkplein 6, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011/81.37.89
Stad: Zonhoven
Route: Kerkplein 6
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Bas Optiek, Optiek Hasselt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bas-Optiek Zonhoven Bas-Optiek Zonhoven 2 km Ze zijn heel vriendelijk en hulpvaardig. Ze geven je ruim de tijd om een bril te kiez...
Spektar Spektar 2 km Super firma, ze twijfelden bij een paar afmetingen en hebben mij daar onmiddelijk ove...
Recensies
Deze winkel heeft een superteam! Zeer vriendelijk, veel geduld en en een zeer goede kennis van zaken! Een absolute aanrader.
Zeer vriendelijke bediening,correcte info en men doet hier ECHT moeite om alles te doen voor de klanten !!
Engelengeduld om mij opnieuw harde lenzen aan te meten en om mij op te volgen! Dikke pluim voor Erwin en zijn team!
Sterk staaltje service na de breuk van mijn bril één dag voor de bruiloft van mijn pluszoon. Ik kon stralen met identiek dezelfde bril met mijn glazen erin. En dat was geen evidentie !! Héél erg gewaardeerd de steeds uitmuntende service.
Oude mensen een veel te dure bril aansmeren en weigeren de oude te maken, tot ze een nieuwe heeft gekocht en dan aanbieden de oude te maken... Na 50 jaar klant te zijn. Afzetters en profiteurs.
Vriendelijke mensen. Goede kennis van zaken. Reeds jaren in het vak.
Perfecte service na verkoop van Erwin en zijn team!
Zeer tevreden over de naservice!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid