facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Casteur

Optiek Casteur

Info

Optiek - Optometrie - Contactlenzen

Geschiedenis

Gediplomeerd Opticien Optometrist

Adres: Kapelstraat 15, 8450 Bredene
Telefoonnummer: 059/33.45.33
Stad: Bredene
Route: Kapelstraat 15
Postcode: 8450



op zoek naar gerelateerd: Optiek Bredene, Enchroma bril kopen België
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Ter Duinen Optiek Ter Duinen 58 meter Recent fietsbril op sterkte aangekocht. Heel tevreden met aankoop en verleende servic...
Recensies
Supergoede service, we waren er voor de enchroma bril. Echt de tijd genomen alles goed uit te leggen en zelf buiten de bril mogen gaan testen zonder tijdslimiet! Absoluut de moeite waard voor de afstand wij zijn van Antwerpen mijn vriend zijn leven is een heel pak kleurrijker geworden!
Vriendelijke mevrouw en helpt je om de juiste keuze te maken. Ik heb er een enchroma bril gekocht voor mijn kleurenblindheid. Echt een verademing.
De beste die ik ken op al die jaren dat ik een bril draag.Bedankt
Zeer vriendelijk en enorm behulpzaam! Op terugweg merkte ik reeds dat mijn toekomstige boswandelingen intenser gingen worden dankzij hun kleur corrigerende brillen van Enchroma voor kleurenblinden. Dank u wel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid