facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Caluwaerts

Optiek Caluwaerts

Info

Welkom bij Optiek Caluwaerts, uw innoverende speciaalzaak in het hart van Zaventem. Wij staan garant voor een persoonlijke service!

Geschiedenis

Bij Optiek Caluwaerts kan je rekenen op een persoonlijke service, waar de tevredenheid van elke klant op de eerste plaats staat!

Je vindt hier een groot assortiment aan monturen, zonnebrillen, kinderbrillen,sportbrillen... Voor elk wat wils! Zowel Bart Caluwaerts als Evi Verdonck, beiden gediplomeerde opticien-optometristen, helpen je graag bij je keuze! Bovendien kan je bij hen ook terecht voor een oogmeting of een contactlens-aanpassing!

Optiek Caluwaerts is ook een erkend Lapperre agentschap. Elke dinsdag en vrijdag kan je een afspraak maken bij Ine Rijckmans, onze Lapperre audioloog. Bij haar kan je terecht voor: een uitgebreid gehooronderzoek, hoorstoestellen, het aanpassen van hoortoestellen, oordoppen op maat, hoorhulpmiddelen,...

Adres: Stationsstraat 129, 1930 Zaventem
Telefoonnummer: 027204725
Stad: Zaventem
Route: Stationsstraat 129
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Caluwaerts Uytterhoeven
Recensies
Heel vriendelijke mensen met een eerlijke mening en vele goede tips. De hele familie is hier vaste klant!
Bart en zijn team geven de perfecte service en zeer professioneel en vriendelijk, alles wat je wilt top
Bart & co zorgen steeds voor een snelle service van hoge kwaliteit. Bij de keuze van mijn bril gaven ze eerlijk hun mening en de service nadien is top. Ook bij het zoeken naar geschikte lenzen mocht ik verschillende types uitproberen.
Zeer vriendelijke bediening. Ruime keuze. Snelle service. Kwaliteit. Fijne nazorg van je bril!
Uitstekende service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid