facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Bourgois

Optiek Bourgois
"Kijk steeds op onze website voor actuele informatie over openingsuren en vakantieperiodes !"
Adres: Gemeenteplein 4, 1853 Strombeek-Bever, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/267.33.68
Stad: Strombeek-Bever
Route: Gemeenteplein 4
Postcode: 1853



op zoek naar gerelateerd: Bril met leesondersteuning, Welke brillenglazen kiezen, Soorten brillenglazen, Sportbril op sterkte voetbal, Skibril op sterkte
Recensies
Zeer professionele begeleiding voor keuze bril en glazen. Eigenaar Jo doet zijn vak met passie en dat voel je bij ieder bezoek. Een absolute aanrader!!
Een hele goede service, mooie keuze aan monturen, proffesionele begeleiding naar de juiste keuze en super vriendelijk ! Wij zijn dus zeer tevreden klanten !
Topservice! Jo neemt steeds ruim de tijd voor een persoonlijk advies. Zeer professionele oogmetingen en mooie ruime keuze. Absolute aanrader!
Het is super fijn om op Jo's expertise te kunnen rekenen. Top service, top advies, top monturen!
Service, kwaliteitvol, vriendelijk, … slechts enkele woorden die Optiek Bourgeois omschrijven. Al jaren uitermate tevreden hier. Een echte aanrader. Steeds bereikbaar en vriendelijk. Bedankt Optiek Bourgeois!!
Super service en dienst na verkoop is ook top. Als je kwaliteit en advies op maat wil, moet je bij Optiek Bourgois zijn!
Jo kent zijn vak ... uitgebreid en mooi gamma aan monturen in de goed gelegen winkel met voldoende parkingmogelijkheden ... service altijd met een glimlach of een kwinkslag
Al verschillende keren super geholpen bij de moeilijke keuzes naar de juiste bril. Professionele en aangename, persoonlijke aanpak. Een aanrader !
Kwaliteitszaak met hele goede service. Vriendelijke hulp, goed advies en ook prima naservice. Top!!! Een aanrader
Kwaliteit, professionele aanpak en zeer klantvriendelijke bediening, elke keer opnieuw. Ik spring er met plezier binnen en die van ons ook :-
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid