facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Beckers

Optiek Beckers
Adres: Neerstraat 31, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013 66 66 25
Stad: Tessenderlo
Route: Neerstraat 31
Postcode: 3980



op zoek naar gerelateerd: Click2date
Recensies
Ik ben hier al jaren vaste klant voor zowel mijn contactlenzen, bril en zonnebrillen. We komen hier graag voor de persoonlijke en vriendelijke service en uiteraard voor de kwaliteit van zowel de brillen als hun dienstverlening. Een aanrader!
Mijn lievelingsbril komt van optiek Beckers. Ze nemen de tijd voor vakkundig advies met als resultaat een bril die in alle opzichten past.
Gisteren geweest voor mijn bril. Alleen maar goede woorden. Vriendelijke hulp goede uitleg en super goed geholpen met het uitkiezen voor een passend montuur. Dankjewel een echte aanrader
Vandaag een bril gaan kiezen. Ik verzet me hier al 30 jaar tegen, maar door de uitstekende hulp en begeleiding heb ik nu een bril 2 brillen gekozen en ik kan haast niet wachten om ze te mogen gaan halen. Zeer professionele mensen en allen even vriendelijk. Ik ben al 30jaar een echte lensdrager, maar ik kijk er nu voor de eerste keer echt naar uit om een bril te dragen! Met deze brillen vind ik me wel mooi en ze voelden enorm licht aan... Ben heel blij dat ik voor deze optiek gekozen heb!
Vriendelijke mensen en goede service klantvriendelijk en behulpzaam
Zeer goed advies, en veel geduld met moeilijke klanten zoals ikzelf! Heb een bril besteld met bril montuur en zonnebrilglazen en was geen enkel probleem. Bril werd ook op zaterdag aan huis geleverd. Dikke aanrader!
heel professioneel, goeie service en goeie kwaliteit. Maar er hangt altijd een prijskaartje aan vast.
Professioneel , zeer behulpzaam, voor alles een oplossing, je kan er steeds terecht met al je vragen en problemen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid