facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Annys

Optiek Annys

Info

ZEISS VISION CENTER ANNYS ASSE



Geschiedenis

INDIVIDUEEL MAATWERK VOOR UW OGEN!

Adres: Kalkoven 63, 1730 Asse
Telefoonnummer: 3224530179
Stad: Asse
Route: Kalkoven 63
Postcode: 1730



op zoek naar gerelateerd: ZEISS opticien, ZEISS Vision CENTER, Opticien Vilvoorde, Optiek Weytjens
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Weytjens Optiek Weytjens 227 meter Enorm vriendelijke, rustige professionelen met meer dan degelijke kennis van zaken. H...
Recensies
Net twee zonnebrillen en een nieuwe optische bril aangekocht, alle drie op sterkte. Ik ben zeer tevreden van de montuur- en glaskwaliteit, hierdoor nog meer van mijn verlof kunnen genieten!
Spijtig dat Google geen 0 sterren toelaat. Ingrid Annys is de verpersoonlijking van onkunde en klantonvriendelijkheid. Ik kom binnen voor nieuwe lenzen...tot daar alles oké. Maar wanneer ze de lenzen vastpakt met haar blote handen, ze laat vallen op tafel en ze dan doodgewoon in mijn handen stopt denk je of ze ooit al heeft gehoord van hygiëne?! Na enkele dagen zeg ik haar dat de lenzen niet goed zitten maar amai, uw mening geven mag absoluut niet. Je zou nog eens gelijk kunnen hebben. sarcasme Uiteindelijk vraag ik een tweede advies bij een bekwame optieker en wat blijkt. Onze vriendin Ingrid Annys heeft mij doodleuk lenzen voorgeschoteld die maximaal 2-3 per dag mogen gedragen worden en niet 8u zie foto in bijlage, zoals ik het nodig had. Je moet je inbeelden dat ik 3 maanden met de verkeerde lenzen heb gelopen en wanneer ik aangeef dat er iets niet klopt is ze te koppig om het te willen toegeven!!! Inwoners van Asse, bespaar uw tijd en geld en ga naar Weytjens!
Al verschillende brillen gekocht. Top service en advies over keuze montuur en brilglazen, zeker als je buiten de courante zichtproblemen ook nog sukkelt met nacht-en dieptezicht. Ook bij gewoon even binnenspringen voor brilmontuur even terug vast te zetten/bij te stellen na veelvuldig gebruik of gratis bijvullen van brilpoetsprodukt, wordt je met de glimlach bediend.
Een biljartbril zonder montuur. Gewoon de max. Ik die dacht nog geen bril nodig te hebben, want ik lees nog steeds de krant zonder bril, heb mij een maand geleden toch laten ontvoeren door mijn dochter naar het Zeiss Vision Center in Asse. Ik moest zelfs mijn keu meenemen. Alle onderzoeken gebeuren daar in een supervriendelijke sfeer en je kan je ogen niet geloven wat ze daar allemaal testen om tot een perfecte biljartbril te komen. Ze nemen er echt hun tijd voor. Het resultaat verbaast mij dagelijks. Dank u wel familie Annys. Ir. J-M Plasschaert, Merelbeke. Ex-kampioen van België, golfbiljart.
Ik ben zelf niet van de regio, maar heb wel mijn vaste brillenwinkel gevonden! De oogtesten worden professioneel uitgevoerd en door het grote brillenassortiment is er voor ieder wat wils. Bedankt voor al het advies & de goede service, doe zo verder!
Recent een nieuwe zonnebril gekocht bij Zeiss Vision Center te Asse. Heel vriendelijk ontvangen en super advies gekregen. Prachtige winkel met een heel ruim assortiment!
Super vriendelijk onthaalt en met de nodige tijd geholpen met een gepaste bril te zoeken. Groetjes Isabel, Atelier Belle
Onlangs een bril gekocht bij ZEISS Vision Center. Zeer vriendelijk te woord gestaan in een zeer mooie / grote winkel. Ondanks wat de winkel doet uitschijnen verkopen ze niet enkel dure modellen. Bij deze optieker vindt elk wat wils. Parking vlak naast de deur waar altijd wel nog een plaats beschikbaar is.
Vlotte, professionele, vriendelijke bediening met kennis van zaken! Zowel technisch als esthetisch de betere keuze!
Top service, persoonlijk advies op maat is heel goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid