facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Anja

Info

Al 30 jaar professioneel advies voor uw ogen !

Geschiedenis

Meer dan 25 jaar ervaring zorgt ervoor dat u bij Optiek Anja geholpen wordt met kennis van zaken. De winkel werd recent vernieuwd en zo kan u nu uw keuze maken in een licht en modern interieur, waar de kleuren van de monturen en zonnebrillen mooi tot hun recht komen.



"Monturen en zonnebrillen van verschillende prijsklassen. Ook voor een oogonderzoek kan u bij ons terecht; hiervoor maakt u best een afspraak."
Adres: Stationsstraat 19, 2230 Herselt
Telefoonnummer: 016697156
Stad: Herselt
Route: Stationsstraat 19
Postcode: 2230



op zoek naar gerelateerd: Optieker Westerlo
Recensies
Top opticien! Anja en Kato staan je bij met raad en daad, steeds op zoek naar de beste oplossing. Een tijdje geleden ging ik informeren over een blauwlichtbril omdat ik vaak hoofdpijn kreeg bij computergebruik. Dankzij de juiste vragen van Anja en een oogtest van Kato kwamen we tot de conclusie dat een bril met corrigerende glazen toch een betere oplossing was. Beide dames hebben me daarna fantastisch bijgestaan bij het uitzoeken van een leuk montuur, wat toch niet eenvoudig is bij je eerste bril. Long story short: de hoofdpijn is weg én ik heb enkel maar positieve reacties gekregen over mijn knappe bril 8-
Zowel mijn kindjes van 4 en 6 als ikzelf vonden onze bril bij optiek Anja en we zijn er superblij mee! Naast de mooie en gezellige zaak met ruim aanbod valt vooral de warme, persoonlijke en vakkundige aanpak van Anja & Kato op. Een absolute aanrader voor wie een mooie bril én uitstekende service zoekt
Anja en Kato zijn geweldig gezellige en lieve dames. Ik was meteen op mijn gemak. Ze helpen je vlotjes door hun mooie gamma aan hippe brillen. Ik doe er meestal uren over om te kiezen, maar bij hen was het op een halfuurtje geklonken. Ik kan het iedereen aanbevelen. Bedankt Kato en Anja voor jullie hulp, ik ben enorm blij met m'n nieuwe brilletje!
Een bril kiezen zeker als het je 1e is, is niet zo eenvoudig. Het gaf mij een onzeker gevoel. Maar ik ben nu enorm blij met dat ding op m'n neus. Dankzij de moeite en hartelijkheid van Kato en Anja. Een absolute aanrader!
Supermooie zaak met een warme uitstraling, met kennis van zaken goed verder geholpen. Snel kunnen komen voor een oogmeting, die zeer professioneel was uitgevoerd door Kato!! Topper!
Anja en Kato helpen je steeds met een stralende glimlach. Zeggen ook eerlijk welk monteur je niet staat, maar zeggen ook enthousiast welk monteur super is. Ook de dienst na verkoop is prima in orde!
Mooie selectie monturen. Anja neemt de tijd om er samen het perfecte montuur uit te kiezen. Steeds een fijne ervaring!
Vriendelijk en veel keuze.
Altijd een vlotte bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid