facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optiek Aerden

Optiek Aerden

Info

Optiek Aerden



"Optiek Aerden is eenfamiliezaak met ervaring.Optiek Aerden werd opgericht door Viktor Aerden. Verschillende van zijn kinderen volgden de opleiding optiek en dochter Anne-Marie nam de zaak in 1993 over.In de eerste plaats hebben we een mooie collectie aan brilmonturen. Daarnaast bieden wij ook zonnebrillen en sportbrillen op sterkte aan .Ook voor de plaatsing van brilglazen en aanpassing van contactlenzen bent U ophet juiste adres.We willen graag benadrukken dat we voor kinderen een reservebril aan een interessante prijs aanbieden .Oude brillen mag U gerust bij ons binnenbrengen. Wij zorgen ervoor dat ze via gerichte hulporganisaties goed terechtkomen in ontwikkelingslanden."
Adres: Kapellensteenweg 179, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 036668300
Stad: Kalmthout
Route: Kapellensteenweg 179
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Belgisch brillenmerk, Prijzen Binôche brillen, Binoche
Recensies
Annemie neemt de tijd om te adviseren, de juiste bril en lenzen uit te kiezen. Geen enkele opticien heeft ooit mijn ogen zo goed opgemeten. Een aanrader voor wie houdt van een persoonlijke en professionele service.
De beste brillenwinkel met de liefste en beste raadgever Annemie!
Kwaliteit met Service staat gelijk aan Uitmuntendheid ...........
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid