facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opticlub Beveren

Opticlub Beveren

Info

OPTICLUB
Grote markt 26
9120 Beveren
03/755.33.30

Geschiedenis

Opticlub Beveren voor een ruime keuze aan trendy brillen en zonnebrillen van Tom Ford, Fendi, Nike, Jimmy Choo, Marc Jacobs, Givenchy, Dior en veel meer topmerken. Ontvang gepast advies en de beste prijs. Vraag naar een gratis oogmeting met de nieuwste apparatuur. Bij Opticlub Beveren bent u zeker van uw zicht!

Adres: Grote Markt 26, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 03 755 33 30
Stad: Beveren
Route: Grote Markt 26
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 09:30 - 18:00
Woensdag: 09:30 - 18:00
Donderdag: 09:30 - 18:00
Vrijdag: 09:30 - 18:00
Zaterdag: 09:30 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Brillen Optiek 33, Optometrist Beveren, Opticlub Wilrijk, Optiek ONGHENA Beveren
Recensies
Voor je zonnebril is er maar één adres en dat is Opticlub bij Ilse en Hendrick… je gaat niet alleen met de juiste bril buiten maar ook met een grote glimlach omdat jij “jij” bent met je nieuwe bril
Opticlub is een echte aanrader! Heel tevreden van de service, prijs-kwaliteit en de mooie, uitgebreide keuze aan brillen in de winkel. Er wordt persoonlijk en vooral oprecht advies gegeven en dat met een grote glimlach. Ik ben heel tevreden met mijn aankopen. Bedankt Opticlub!
Opticlub, dat zijn echte professionals. Super service, zeer deskundig, heel goede kwaliteit van producten. Nog eens een dikke merci voor alles wat je voor ons al hebt gedaan!
Fantastische service! Heel behulpzaam, vriendelijk en enthousiast. Voor elk oogprobleem is er een oplossing. Bedankt Opticlub!
Bij deze uitbaters staat service/afterservice hoog aangeschreven. Ook zeer professioneel en vriendelijk. Ik zal nergens anders nog een zonnebril kopen.
Eerste klas service en behulpzaamheid! Scherpe prijzen. Ik ga nergens anders meer heen.
ga daar al jaren naar toe ze zijn heel goed in hun Job .vriendelijk. antent
Super service thx Gr danny
Correct vriendelijk betaalbaar!
Vertaald door Google bovenkant Origineel top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid