facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Optic BM

"Optiek Van der Linden, UW specialist voormultifocale VARILUX glazen,-GRATIS oogmeting ZONDER AFSPRAAK ,- leedubbelzicht CONTACTLENZEN én de modernste onzichtbare HOORAPPARATEN.Met ons team van 6 3 opticiens -optometristen, 1 audioloog en 2 bedienden verkoopsters staan wij u dagelijks bij met raad en daad.NIEUW, wij zijn nu dé lokale LENSONLINE expert. Alle contactlenzen aan internetprijzen !!Met een keuze van meer dan 1500 brillen en zonnebrillen van de hipste merken vindt u zeker wat u zoekt. Theo, John Lennon, Jimmy Choo, Philippe Starck, DB eyewear by David Beckham, Chloé, Gucci, Alain Mikli, Face à Face, Etnia Barcelona, Anne et Valentin, Serengeti, Silhouette, Evil Eye , Giorgio Armani, Koersbrillen op duikbrilenz...."
Adres: Markt 24 , Zele 9240, BE
Telefoonnummer: 052 45 11 36
Stad: Zele
Route: Markt 24
Postcode: 9240



op zoek naar gerelateerd: Van Der Linden Zele openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Optiek Van der Linden Optiek Van der Linden 71 meter Mensen met vakkennis + mooie uitgebreide collectie + steeds perfecte service met de ...
De Bisschop/Paul De Bisschop/Paul 780 meter
Recensies
Mensen met vakkennis + mooie uitgebreide collectie + steeds perfecte service met de glimlach : je zou voor je plezier een bril dragen ! Dank voor de hulp, jullie geduld en advies bij het uitkiezen van mijn nieuwe bril!
Steeds de nieuwste modellen voor zowel brillen als zonnebrillen. Uitstekend advies daar ruim de tijd genomen wordt voor de klant. Bij problemen of kleine aanpassingen prima service na verkoop.
Hebben me meerdere malen gratis geholpen waarvoor dank. Zodra mijn theo bril kapot is koop ik hier een nieuwe
Super vriendelijke bediening en top servies. Zeer ruime keuze aan alle prijsklassen van mooie brillen.
Heel vriendelijk ontvangen, korte wachttijd in de winkel alsook levering van de bril zelf. Je krijgt er wat kleine benodigdheden gratis bij. Kortom een zeer professionele zaak!
Excellente service, vriendelijke bediening en ruim aanbod, kortom een top optiek!!
Super service! Super team! Met veel geduld en oog voor detail een bril kiezen die perfect bij je past uit een groot assortiment brillen. Maanden later nog altijd zeer tevreden over mijn keuze! Bedankt om mij te helpen de juiste keuze te maken!!! Ik kreeg ook een zeer duidelijke uitleg over de verschillende glazen en de voordelen/nadelen. Want een bril moet niet alleen mooi zijn maar ook comfortabel en aangepast aan je wensen.
Voor de service van Optiek Van der Linden ben ik bereid een paar extra kilometertjes te rijden. Altijd vriendelijk, altijd behulpzaam, nemen uitgebreid de tijd om je te helpen kiezen uit een ruim assortiment, ... Top zaak in het centrum van Zele, een echte aanrader!
Een bril voor onder de motorhelm.... Het lijkt evident, je stapt een brillenzaak binnen en je koopt een bril voor onder je helm te dragen, niet dus.... Niet iedere optieker is voorzien van modelletjes om te dragen met sportgelegenheden, te fietsen of....Juist ja, mee te gaan motorrijden. Bij Van Der Linden hebben ze én de kennis, én alle mogelijke modellen van brillen voor voorgenoemde sporten en/of vrijetijdsbesteding ! Geweldige service, kennis van zaken, vriendelijk en de eigenaar spaart zich geen moeite om samen met ons tot de juiste keuze over te gaan. Zo mogen er meer zelfstandigen rondlopen van mij. Eddy en Louise
Zeer goede service met zeer vriendelijke mensen en altijd een super goeie kwaliteit! Zelf heb ik 2 brillen gehad van Optiek Van der Linden en zit nu op mijn lenzen die ook van daar komen. Zeer goede kwaliteit!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid