facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opteco

Opteco

Info

Met een ervaring van >14000 installaties is Opteco uitgegroeid tot de referentie op het gebied van energieprojecten bij particulieren en bedrijven.

Rescert: 02630



"Opteco adviseert, installeert en beheert uw futureproof energiesysteem"
Adres: Senator alfons jeurissenlaan 1020, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011360436
Stad: Zonhoven
Route: Senator alfons jeurissenlaan 1020
Postcode: 3520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ben Kunnen Opteco, OPTECO Staatsblad, Opteco Airco, +32 11 36 04 36, Opteco jaarrekening, Opteco thuisbatterij prijs, Opteco omvormers, Info Opteco be
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Voltedge-Solar Voltedge-Solar 4 km Eind augustus heeft voltedge-solar 2x 5,7kw thuisbatterijen alfa-ess geplaatst in com...
Recensies
Mijn installatie is gezet door de onderaannemer “high end solutions” uit Alken. Door een werkongeval bij de voorziene plaatser moest mijn plaatsing normaal verschoven worden. Deze onderaannemer is ter hulp geschoten. Ondanks dat er verkeerde profielen bijwaren door onvoorziene problemen met isolatie onder het dak niet de fout van opteco of de aannemer is deze persoon meteen naar Zonhoven gereden en terug om de juiste profielen te halen. Dan hebben ze nog tot 21u doorgewerkt om alles nog op dezelfde dag af te hebben. Ook zeer proper en perfectionistisch: ondanks een bolling in het dak hebben ze de panelen mooi recht kunnen plaatsen. Alles weer mooi opgeruimd en proper achtergelaten. Dank aan Opteco, Gunther Raymakers en onderaannemer High End Solutions Alken.
In 2016 zonnepanelen laten plaatsen van SolarEdge. Begin 2023 bleek een optimizer defect te zijn waardoor 2 panelen niets opleverden. Heb 2 maanden moeten wachten vooraleer een antwoord te krijgen. Na herhaaldelijk aandringen vroegen ze ditmaal een bedrag van 200.00 EUR voorrijkosten voor het vervangen van de optimizer waavoor ik nog 13 jaar garantie heb. Uiteindelijk heb ik de optimizer zelf afgehaald om te laten plaatsen aan een technieker naar keuze. Tot verkoop van hun product zijn ze super vriendelijk, maar als er iets scheelt worden ze ineens zeer arrogant en kunnen ze geen kritiek verdragen. Blijkbaar werken ze nu ook met onderaannemers waardoor hun service na verkoop nog meer achteruit is gegaan. ZEKER AF TE RADEN !!!!!
Onze zonnepanelen werden geplaatst door High End Solutions uit Alken. Zeer vriendelijke mannen die echt doorgewerkt hebben en mooi werk geleverd hebben. Heel behulpzaam en voor ze vertrokken hebben ze alles nog mooi opgeruimd en geborsteld. Top!
Jammer dat we door omstandigheden deze score moeten toekennen. Op zich waren we zeer te vreden tot wanneer de panelen geplaatst zijn begin augustus 2022. Nadien begon de miserie. Verkeerd keuringsverslag dat maanden geduurd heeft, op dag van vandaag zitten we nog steeds met: verkeerde wp aangemeld aan fluvius, niet afgestempeld eendraadschema geen rescert nummer aannemer dewelke we nodig hebben voor de aanvraag van de premie. Talloze mails gestuurd ondertussen aan het lijntje gehouden, als je belt gaan ze terug bellen, denk dat hun toestel enkel kan ontvangen want wacht al weken op hun "terugbellen" en ruim 8maandan na plaatsing kunnen we nog steeds niet de premie aanvragen. Veel geld voor zo'n installatie 2x zoveel als andere installaties en dan zo een slechte behandeling door de dienst na verkoop. Mijn part mogen ze alles terug halen en ga ik wel op een ander die hun zaken wel op orde brengen! Update: een nieuwe contactpersoon aan de lijn gehad die deze zaken wel wist op te lossen binnen enkele minuten. Top!
Zeer tevreden over de samenwerking met Opteco en High End Solutions uit Alken. Zeer kwalitatieve zonnepanelen en de korte looptijd tussen de bestelling en effectieve plaatsing zijn zeker twee redenen om voor Opteco te kiezen. De plaatsing en afwerking door High End Solutions was heel professioneel. Bedankt Thomas Driesen Opteco en High End Solutions Alken.
Goede verkoper, goede onderaannemers maar bedrijf zelf een ramp. Enkel uit op winstbejag, niet bezig met de klant zelf. Misleidende, slechte communicatie. En daarbovenop ook nog eens onvriendelijk.
Zonnepanelen volgens afspraak geplaatst in november 22. Installateurs waren vertrokken vooraleer de omvormer te configureren. Dat is een week later in orde gebracht. Wel wacht ik een half jaar later nog steeds op het beloofde keuringsattest. De keurder is in november geweest, maar na herhaaldelijk aandringen nog steeds geen attest ontvangen. Dus installatie nog niet kunnen aanmelden, nog geen premie kunnen aanvragen, nog geen terugleververgoeding. Update: na een klacht via Test-Aankoop werd een herkeuring ingepland. De vorige keuring bleek ongeldig. Toch verrassend dat het 3 maanden heeft geduurd vooraleer men dit kon communiceren en organiseren. Voor het verschil in premie tussen 2022 en 2023 ontving ik een creditnota. Dat is alvast netjes, maar ik wacht nog op de effectieve betaling hiervan.
Zeer tevreden over de installatie van onze zonnepanelen besteld bij Opteco en geplaatst door de onderneming High end Solutions. Werken zeer keurig en zijn heel vriendelijk. Bedankt Opteco en bedankt High end Solutions
Wij zijn tot op heden beste tevreden over de firma Opteco. De correcte uitvoering door Olaf van de plaatsing van de zonnepanelen en omvormer stemt ons tot tevredenheid. Graag willen wij ook onze waardering uitspreken voor de correcte en heldere manier waarop jullie adviseur Fabio De Leo de nodige uitleg gaf bij de offerte en opvolging van de werken. Top kerel. Als de aanvraag van de premie ook nog vlot verloopt kunnen wij alleen maar de samenwerking als uiterst positief omschrijven.
1 woord: Wegblijven! Installatie komt in stukken waardoor je verschillende dagen verlof kan nemen voor iets wat op 1 dag kan uitgevoerd worden. Werken met spaanstalige onderaannemers en 3 weken na start van de plaatsing blijven we nog steeds achter met een niet werkende installatie. Contact met Opteco zelf verloopt moeizaam en geven duidelijk aan dat het hun niet veel kan schelen. Panelen worden niet netjes afgewerkt en zelfs volledig in het donker geplaatst, totaal onveilig en natuurlijk zorgt dit voor problemen en niet werkende installaties. totale afrader, zeer onprofessionele firma. Zeer ontgoocheld in hun support.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid