facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opsomer/Bert

"Je vindt hier de ruimste keuze aan vlees, fijne vleeswaren, kaas, groenten en fruit, zelf gebakken brood en bereide gerechten van de beste kwaliteit.We zijn gespecialiseerd in allergeenvrije voeding en helpen je graag op maat verder.Jou inspireren om lekker en gezond te koken en te eten, daar zetten we ons elke dag voor in.Kom langs en ontdek een wereld van smaken!"
Adres: Legen Heirweg 22 , Elversele 9140, BE
Telefoonnummer: 052 46 14 43
Stad: Elversele
Route: Legen Heirweg 22
Postcode: 9140


Recensies
Dank je wel voor ons lekker kerstmaal! Wij bestelde de ragout van everzwijn en hert samen met de groenten pakketjes en huisgemaakte kroketten. Alles was heel netjes verpakt en was heel erg lekker.
Degelijke slagerij met ruime keuze in vers vlees en traiteurschotels. Ook groenten en kaastoog zijn heel uitgebreid. Vriendelijke bediening, aangenaam om daar boodschappen te doen. Een aanrader voor jong en oud! De beste slagerij in het Waasland.
Zeer groot aanbod. Oogt overheerlijk. Vriendelijke bediening, leuk dat je telkens iemand tegenkomt die je kent. Voordeel van in het dorp inkopen te doen. Centraal gelegen tussen Gent en Antwerpen. Vlakbij de afrit van de E17. Breed gamma aan dieetvoeding: glutenvrij, koemelkvrij en lactosevrij. Om zelf klaar te maken of op te warmen. Ook heerlijke toespijs en groot kaasassortiment. Prijs is niet de goedkoopste maar zeker ok naar kwaliteit die je krijgt! Heel gemakkelijk dat je in 1 stop ineens al je boodschappen kan doen!!! Groenten, fruit, brood en noem maar op. Alles steeds even vers en lekker!
Eten besteld voor kerstavond. Ben meestal niet zo optimistisch als het over een traiteur gaat maar dit was écht goed. Smaak zat echt goed. Lekkere glutenvrije kroketten, stoofpotje heel lekker. Heerlijk. Voor herhaling vatbaar.
Super slager en traiteur. Veel eigenbereide charcuterie zoals filet d'anvers, coppa di casa, gerookte sax, rosbief, droge worstjes en verschillende salades. Ook vers brood en koffiekoeken.
Zoals altijd heel vriendelijk. Heel erg verzorgd. Heel fijn om hier ook glutenvrije producten te kunnen kopen. Top gewoon. Een grote aanrader.
Leuke winkel, lekkere bbq bereidingen.
Hele lekkere bereide gerechten, alles supervers en respect voor voedselintoleranties. Ook hun eindejaars en barbecueschotels zijn top!
Heel veel keuze charcuterie en vers vlees
Alles heel lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid