facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor OpmerKelijk

OpmerKelijk

Info

Het team van OpmerKelijk is gespecialiseerd in branding & communicatie. OpmerKelijk identificeert merken, ontwikkelt creatieve concepten en helpt groeiende bedrijven vervolgens om hun branding doeltreffend te communiceren en te integreren in hun werking.

Geschiedenis

Het team van OpmerKelijk is gespecialiseerd in branding en communicatie. OpmerKelijk identificeert merken, ontwikkelt creatieve concepten en helpt groeiende bedrijven vervolgens om hun branding doeltreffend te communiceren en te integreren in hun werking. Zo krijgen ze meer focus en ontplooien ze hun groeipotentieel als sterk merk met een sterk netwerk. Zaakvoerder Katlijn Voordeckers is auteur van het boek VerMERKvuldig! (LannooCampus 2018) over mond-tot-mondreclame voor eigenaar-ondernemers en co-auteur van het boek Onderneemster zkt sterk merk (LannooCampus 2014).



"Opmerkelijk is een Agency & Academy, gespecialiseerd in Branding, Communication & Customer Experience. Het team van branding en communicatie experten begeleidt groeiende ondernemers, kmo’s en familiebedrijven om hun merkidentiteit, merkverhaal, merkstrategie en merkbeleving sterker te maken, waar te maken én groots te maken in de huidige phygital ondernemerswereld. Je kan bij Opmerkelijk terecht voor zowel strategisch advies als online en offline trainingen die erkend zijn voor tussenkomst via de kmo-portefeuille. Het team begeleidt je met een opmerkelijk aanbod van advies en trainingen waarmee je je merk kan onderscheiden en opgemerkt wordt."
Adres: Eggestraat 10, 3580 Beringen
Telefoonnummer: +32479390615
Stad: Beringen
Route: Eggestraat 10
Postcode: 3580



op zoek naar gerelateerd: TOPgeMERKt, Klantenbeleving
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Instinctief, welzijnscoaching vr mensen met honden Instinctief, welzijnscoaching vr mensen met ... 2 km Welzijnscoaching voor mens & hond (Honden)gedragsbegeleiding Opvoeding - gewenning v...
Profex Profex 2 km Deskundige firma. Zeer tevreden over service en snelheid.
LEV LEV 4 km Passion for coaching I communication I events
Joachim Truyers - Events . Artists . Fashion Joachim Truyers - Events . Artists . Fashion 85 km EVENTS / ARTISTS / FASHION Allround event planning voor particulieren en bedrijven //...
Recensies
Een heel fijne avond en voordracht gehad, met Katlijn als spreker op een Unizo-event. Katlijn heeft een heel doordachte visie en houdt ondernemers een spiegel voor, betreffende hun merk/branding/business. Door haar vlotte presentatie stijl als snelste Limburger, dixit haarzelf, smiling voice, actuele voorbeelden en oplossingsgericht denken, heeft ze mij alvast heel veel bijgebracht!
Bedankt team Opmerkelijk wat een fijne samenwerking,re branding voor mij niet bepaald mijn favoriete onderdeel maar ik besefte wel het belang om ons te brengen waar we naartoe willen met onze zaak. Samen brainstormen maar ook echt voelen dat jullie begrepen waar onze noden en bezorgdheden zaten, ons terug brengen naar de essentie, ons terug een helicopter view geven,… jullie zijn TOPmerkelijk warme groet, Tamara
De TOPgeMERKt Dagopleiding was een 'schot in de roos'. Je krijgt echt relevante, gepersonaliseerde tips én tricks waarmee je echt wel het verschil kan maken op vlak van klantenbeleving. Bedankt Katlijn, Eveline en het voltallige team van Opmerkelijk!
Van Katlijn een voordracht gehad op een Plato-sessie van Voka. Gepassioneerde spreker, die tot in de details van haar uiteenzetting het positivisme laat zegevieren. Aangenaam om naar te luisteren, interessante, leerrijke materie!
Dankzij de 3 avond sessies met Katlijn bij Chocola-Tutti heb ik mijn coaching business en hoe ik het in de markt kan zetten beter leren kennen. Met slimme vragen, bijhorende documentatie en uiteraard het boek Vermerkvuldig ben ik een heel eind verder gekomen om mijn producten te definiëren en ze te vermarkten. Bedankt Katlijn voor deze fijne en zéér leerrijke opleiding!
“Elke ondernemer zou bij Katlijn en team moeten aankloppen. In welke fase hij of zij ook zit. Of je nu starter bent of al een poos meedraait, het is een echte aanrader. Soms zit je als zaakvoerder zo dicht op de realiteit dat het goed is om iemand extern met veel expertise te betrekken. Katlijn pakt je zaak vast, doorprikt de vanzelfsprekendheden en brengt je tot een duidelijke branding. En dat is een héél dankbaar gegeven.”
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid