facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openluchtbal Millegem

Openluchtbal Millegem

Info

Al 40 (!) jaar dé beste manier om het einde van de examens te vieren en de zomervakantie goed in te zetten !

Geschiedenis

Meer dan één generatie groeide ermee op en ondertussen mogen we jaarlijks duizenden jongeren verwelkomen in Mol-Millegem. Op de laatste zaterdag van juni mag je bij ons de start van de zomervakantie komen vieren.

En hoe!

Als één van de eerste evenementen in de regio is het Openluchtbal Mol-Millegem één van de grondleggers van de fuifwereld in Mol en omstreken.

Ook dit jaar zorgen we voor een onvergetelijke editie met top-DJ's,een spetterende light- en soundshow en een grote drankkeuze (XXL-bodega!à)

Het Openluchtbal blijft net zoals andere jaren de goedkoopste fuif van heel de streek: 5 euro voor 3 bonnen en een voorverkoopkaart kost je slechts 4 euro!

-----------------------

Een stukje geschiedenis!

Voor de Millegemse Chirojongens begon het allemaal in 1953. In dit gezegende jaar kreeg François De Roeck het idee om in Millegem een Chiro op te richten. Hij heeft, samen met 2 andere leiders, de fundamenten gelegd van Chiro-Millegem. Zij zijn gestart in de parochiezaal en in de kelder van de kerk. Een tijdje later kwamen ze terecht in de Leeuwerikstraat.

In 1979 beslisten de Millegemse leiders om een buurtfeest te organiseren om de jeugd van Millegem op de been te krijgen. Dit buurtfeest begon als een klein ‘fuifke’ met wat muziek en amusement. Aangezien het meteen een succes was, beslisten de Chirojongens om het jaar nadien een tweede editie te organiseren. De volgende jaren bouwden ze het ‘fuifke’ uit tot een heuse fuif. Voor ze het wisten stond de teller op 10 en was het tijd voor de eerste feesteditie. Sindsdien wordt er elke 5 jaar een feesteditie georganiseerd, zoals ook vorig jaar het geval was. In 2004 kende het Openluchtbal al zijn 25ste editie. Dit jubileumjaar vierden de Chirojongens samen met maar liefst 6000 bezoekers. Als één van de eerste evenementen in de regio is het Openluchtbal een van de grondleggers van de fuifwereld in Mol en omstreken.

Voor onze 35ste editie, besloten we nog een extra uitdaging aan te gaan. Een reusachtig scherm, een enthousiaste leidingsploeg en de mooie prestaties van de Rode Duivels maakten van het chiroterrein een schitterende voetbaltempel tijdens het WK in Brazilië. De dag waarop het Openluchtbal plaatsvond, kon het weer niet slechter zijn. Tot onze grote verbazing is het één van de meest sfeervolle editie’s van de afgelopen 36 jaar geworden, met massa’s positieve reacties op onze sociale media tot gevolg.

In de zomer van 2014 hebben we besloten om samen met de Chiromeisjes uit Millegem één grote chiro te vormen. We hebben nu dus nog een grotere chiro met een enthousiaste leidingsploeg, om er ook dit jaar weer een topeditie van te maken.

Adres: Leeuwerikstraat z/n, 2400 Mol (België)
Stad: Mol
Route: Leeuwerikstraat z/n
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Fuif Millegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Afterwork Mol The Afterwork Mol 2 km Afterwork georganiseerd door de scouts van Mol-Achterbos op de 3e vrijdag van Septemb...
Ginderbroek Kermis Ginderbroek Kermis 2 km music, beer & fun!
Baracuda Baracuda 2 km Ahoy, techno-piraten! Hijs de zeilen, want het nieuwe feestconcept Baracuda meert aan...
Bandanna Bandanna Bandanna Bandanna 2 km Alles voor het brengen en halen van mensen was zeer goed geregeld.alles verliep netje...
Arachnophobia Mol Arachnophobia Mol 3 km Arachnophobia 25 Years of Madness
Mol Centrum Rozenberg Lichtstoet sinds 1885 Mol Centrum Rozenberg Lichtstoet sinds 1885 3 km Dit is de officiële facebook pagina van de Koninklijke Maatschappij De Rozenband vzw,...
Nounie's kitchen Nounie's kitchen 5 km Je lichaam is je tempel. Zorg er goed voor en word samen met ons bewust van wat je ee...
When Summer Ends Festival When Summer Ends Festival 7 km Saturday August 30th 2014, at Zilvermeer in Mol. A brand new festival: When Summer En...
Wezelse Feesten Wezelse Feesten 10 km 4-Daagse Feesten en entertainment voor jong en oud
Recensies
Echt gwn een goed fuif, goede muziek, goede drank. Er was ook een dronken guy die mij wou aanvallen, maar de bewaking had hem meteen, echt top!
Meh 2023 was maar meh
Beste fuif van heel de regio!
Beste fuif van Mol
F#% nice fuif ooit
Formidabel feest, goeie ambiance
Geweldig event
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid