facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openhaarden Smeulders

Openhaarden Smeulders

Info

Openhaarden Smeulders in Dilsen-Stokkem, een ruime keuze aan openhaarden en kachels.



"Droomt u ook al lang van de unieke sfeer die een open haard met zich meebrengt? Waarom zou u die droom niet realiseren? Het vakmanschap van Openhaarden Smeulders brengt de onevenaarbare gezelligheid van een échte open haard naar uw interieur. Volledig op maat, van uitzonderlijke kwaliteit en volgens de striktste kwaliteits- en veiligheidsvoorschriften. Ook voor sfeervolle buitenhaarden of bbq’s verrassen wij u met een buitengewoon aanbod!""
Adres: Rijksweg 966a, 3650 Dilsen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: +3289565557
Stad: Dilsen
Route: Rijksweg 966a
Postcode: 3650



op zoek naar gerelateerd: Pelletkachel Dilsen, Open haarden Lanaken, Haarden interieur, Elektrische kachel Limburg, Inbouwhaard hout Limburg, Haarden en kachels belgie, MCZ pelletkachel Limburg, Pelletkachel Rotem
Recensies
Eerst goed geholpen nadien niet meer bereikbaar. Het meubel is er nooit gekomen. Hij liet me zitten met 1 half afgewerkt product. Komt afspraken niet na.
Super service, vriendelijk en behulpzaam. Heel blij met betreffende product, levering en naservice!
Na alle mogelijke pelletkachel handelaren in Belgie, Nederland en Duitsland bezocht te hebben is onze keuze hier gemaakt. Goed verhaal, verkoop, onderhoud en installatie door een en dezelfde man. Na anderhalf jaar nooit spijt gehad, goede service en installatie voor een prima prijs. Vakwerk!
Zeer goede service, uitleg, vriendelijk, correct plus bij problemen met haard of eerder wat snelle depannage! Wij zijn tevreden klanten!
Onderhoud weer prima voor elkaar dit jaar. Ga weer een nieuw stookseizoen in met goed onderhouden pelletkachel.
Nadat de voor ons dichtstbijzijnde MCZ dealer in Nederland niet reageerde op mijn email met vragen, ook niet nadat telefonisch toegezegd was dat dit wel zou gebeuren, zijn we begin 2019 bij de firma Smeulders binnen gelopen om ons te oriënteren op de aanschaf van een pellet kachel. In onze woning was nog geen rookkanaal aanwezig en met name over de aanleg daarvan waren er bij ons wat zorgen. Die zorgen werden tijdens ons eerste gesprek met Michel helemaal weggenomen en een vrijblijvende offerte werd opgemaakt. Nadat Michel enkele weken later nog eens bij ons thuis de situatie bekeken en opgemeten had gingen wij akkoord en sinds mei staat er nu een mooie MCZ Ego in onze woning. De afgelopen maanden hebben wij deze naar grote tevredenheid gestookt, erg gezellig en een flinke besparing op de energierekening. Vriendelijk, vakkundig en zeker een aanrader.
Enkele jaren geleden bij dit bedrijf MCZ pelletkachel gekocht. Bij de installatie in de veranda ging het al mis. Het water sijpelde door het plafond naar binnen. Oorzaak: door hun slecht gemonteerde schoorsteen. Na meerdere keren terug gekomen dan toch opgelost. Enkele maanden later problemen met pellet aanvoer. Oorzaak: motor defect wormwiel. Zou door MCZ technicus onder garantie vervangen worden. Toen deze ter plaatse kwam kon hij de kachel niet verplaatsen om aan te werken. Oorzaak: Michel had de schoorsteenpijp vast gerevet boven het vals plafond waardoor deze niet meer omhoog geschoven kon worden. Is dan maar zelf gekomen en met kachel liggen te wringen om motor er toch uit/in te krijgen. Dit eindelijk opgelost viel de kachel om de haverklap in storing, meestal dan nog na het door hun jaarlijks uitgevoerd onderhoud. Weer bellen en bellen en bellen om na enkele dagen dan toch aansluiting te krijgen. Wat een service denk ik dan....komen dan weer wat prutsen aan de kachel, want anders kan ik het niet noemen, om ze dan na enkele weken weer in storing te zien vallen. Deze kachel staat dus meer uit dan aan. De enige manier tot ik het warm krijg is van ergernis. Tot er iets mis is met een product, kan niemand iets aan doen, maar tot iemand de mensen zo aan het lijntje houd en geen oplossing bied vind ik walgelijk. Mijn conclusie is dan ook dat Michel helemaal niet bekwaaam is om problemen op te lossen, enkel om producten aan te smeren. Dus als je hoop miserie in huis wil halen, weet waar je moet zijn.
Goed advies en duidelijke offerte. Fijne zaak
Zeer goede vakman die de kachel reinigt. zeer goede service van de zaakvoerder. groetjes michel
Hele fijne zaak met een eigenaar die weet wat hij verkoopt en de klant weet te koppelen aan het juiste produkt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid