facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openbare Bibliotheek Nazareth

Openbare Bibliotheek Nazareth
Adres: Dorp 2, 9810 Nazareth, België
Telefoonnummer: 09 396 49 00
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Nazareth
Route: Dorp
Huisnummer: 2
Postcode: 9810


Openingstijden

maandag: 06:00–22:00
dinsdag: 06:00–22:00
woensdag: 06:00–22:00
donderdag: 06:00–22:00
vrijdag: 06:00–22:00
zaterdag: 06:00–22:00
zondag: 06:00–22:00

Recensies
Bibliotheek is elke dag open grotendeels onbemand. Ruim aanbod boeken, strips en tijdschriften en indien niet aanwezig kan er overgebracht worden van de andere bibliotheken binnen de groep. Ook keuze uit boardgames die je kan huren en verscheidene andere zaken
Uitstekende bibliotheek! Vriendelijke mensen en heel handig dat je ook buiten de openingsuren kan binnengaan. Sterke aanrader!
Altijd leuk om daar te gaan, een mooie en nette bib, alles op zijn plaats, vriendelijk personeel, buiten de uren ook toegankelijk met de ID-kaart. Als strip lezer vind ik gemakkelijk de nieuwste edities. Een sterk aangeraden bibliotheek!
Vriendelijke bediende. Énorme plus Is dat Deze bib open is tot 22.00 uur voor bewoners van Nazareth. U kan binnen via uw paspoort. Enige negatieve punt is dat u er zoals in de meeste bibliotheken enkel gesubsidieerde kranten en tijdschriften vindt, dus je krijgt eenzijdige, lees links, politiek geïnspireerde journalistiek tot zelfs regelrechte propaganda. Tip, open corner waar men vrijwillig boeken kan leggen die iedereen kan inkijken in het kader van breeddenken.
Veel keuze, vriendelijk onthaal. Boeken, dvd, puzzels, strips, gezelschapsspelen, kranten en tijdschriften.nGewoonweg goed!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid