facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Openbare Bibliotheek Aarschot

Openbare Bibliotheek Aarschot

Info

De bib biedt meer dan je vermoedt. Boeken, cd’s, dvd’s, taalcursussen, strips, lezingen, voorlezen en nog veel meer, je vindt het allemaal in de bib.

Geschiedenis

Leren, lezen en informeren zijn onze sleutelwoorden. De bib helpt iedereen te groeien door het delen van informatie, kennis en ervaring.

Ons handelsmerk is leesbevordering en leesplezier. Lezen is een ontdekkingsreis en een ideale manier om de wereld te leren kennen.

Zelfontplooiing en nieuwsgierigheid kennen in de bib geen grenzen. Kennismaken met nieuwe dingen houdt je immers scherp en vitaal.

De bib biedt je een stevig houvast in de oneindige veelheid aan informatie. Onze kerntaak bestaat in kwaliteitsvolle en objectieve informatievoorziening en in een kritische duiding van het aanbod.


De bib, we zijn er voor iedereen !
Een gids en partner in cultuur en opvoeding.

Adres: Elisabethlaan 103A, 3200 Aarschot
Telefoonnummer: 016 56 86 05
Stad: Aarschot
Route: Elisabethlaan 103A
Postcode: 3200


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00
Dinsdag: 12:00 - 19:00
Woensdag: 10:00 - 17:00
Donderdag: 12:00 - 19:00
Vrijdag: 09:00 - 12:00
Zaterdag: 13:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Bib Begijnendijk, Bib Herselt, Openingsuren Postkantoor Aarschot, Bib Leuven, Bib Tremelo, Bibliotheek gasthuis aarschot, Bib Begijnendijk openingsuren, Bib Averbode
Recensies
Goede keuze aan boeken. Vriendelijk personeel.
hier helpen ze je met een hart, heb je een goede raad over een boek nodig help is hier onderweg. Eveneens is hier nu de babytheek gevestigd die iedere zaterdag voormiddag op is. ja een plaats met een hart
Veel lectuur en vriendelijk personeel. Je wordt altijd perfect verder geholpen.
Vriendelijke mensen en grote bibliotheek. Modern vernieuwd, zelf-scan om boeken te ontlenen! Handig om te studeren tijdens de blok voor hogereschool/universiteitsstudenten.
Er zijn een paar zaken voor verbetering vatbaar maar over het algemeen is dit wel echt een goede bibliotheek. Overzichtelijk en veel interessante lectuur voor alle leeftijden.
Leuke bib, groot aanbod voor jong en oud. De weg naar digitalisering is ingezet, maar we zijn er nog lang niet.
Lang leve de bib van Aarschot!
Leuke heel aangenaam.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid