facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Open Ieper

Open Ieper

Info

Sommige Ieperlingen willen geen verbeteringen, voor alle anderen is er Open Ieper! Vind deze pagina leuk om op de hoogte te blijven van onze activiteiten.

Geschiedenis

Ideologie speelt geen rol meer, open Ieper is een stadsproject voor Ieper. Hierbij willen we de bestaande partijen en ideologische keuzes overstijgen. we werken aan een stad waar het goed is om te wonen, te leven, te werken, te genieten. Een stad om trots op te zijn. Een stad op mensenmaat. Dat is onze droom.

We willen vooral positieve Ieperlingen verbinden in één platvorm. Een dergelijk ambitieus project kan maar succesvol zijn als ze de klassieke partijpolitiek overstijgt, ook onafhankelijke Ieperlingen zijn dus welkom. We gaan bewust op zoek naar nieuwe mensen met sprankelende ideeën. Naar Ieperlingen met een hart voor hun stad, dorp of wijk. Het is hierbij vooral de bedoeling een sterk draagvlak te creëren. En de lat ligt hoog, het moet het beste wat onze stad biedt aan mensen en ideeën op een frisse en originele manier samenbrengen.

Samen willen we een breed programma uitwerken met concrete voorstellen rond alle relevante thema's. Het debat over de toekomst moet open gevoerd worden.



"Ieper Open Golf staat open voor elke kandidaat-golfer, vooral dankzij de zeer democratische prijzen. De club heeft bovendien een verlichte practice met 20 afslagplaatsen.Het clubhuis, volledig opgetrokken in hout zorgt voor de nodige accommodatie en gezelligheid. Het terrein is perfect geïntegreerd in het omliggende landschap. Er zijn heel wat doordachte hindernissen, geschikt voor golfspelers van welk niveau ook."
Adres: 8900 Ieper, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476/679141
eb.repei-nepo@ofni
Stad: Ieper
Postcode: 8900



op zoek naar gerelateerd: open vld ieper lijst 2018, groen ieper, lijst open ieper 2018, nva ieper, kandidaten open vld ieper, cd&v ieper, open vld ieper 2018, spa ieper
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CD&V Ieper CD&V Ieper 1 km Politieke partij uit Ieper.
Jong CD&V Ieper Jong CD&V Ieper 1 km Een denktank waar jongeren door middel van discussie op zoek gaan naar nieuwe ideeën ...
Recensies
Okay baan, niet fantastisch. Rare leden. Zo begonnen er twee boomers te schreeuwen dat we sneller door moesten spelen. Terwijl we zelf ook stonden te wachten. Begonnen gelijk hoog van de toren te blazen, in plaats van even rustig het gesprek aan te gaan. Rare instelling.
Super goede uitleg gekregen bij de start to golf. Nadien nog wat gedronken op het terras vriendelijke bediening
Mooi domein. Vriendelijke ontvangst
We hadden een initiatie gevolgd bij deze Golf Club. De instructeurs waren zeer vriendelijk en beleefd, duidelijke instructies en voldoende tijd om zelf te kunnen proberen. Zeer mooi onderhouden domein.
uitdagende, prima onderhouden golfbaan, ruime en nette practice met driving range met overdekte afslag plaatsen en ruime putting en chipping area, zeer vriendelijke onthaal en dit allemaal voor een zeer faire prijs.
Super aangename bediening, altijd met de glimlach . Super klanten die zeer familiaal zijn. Ik vertoef er graag
Hier geweest voor dagschotel. Vriendelijk, lekker en zeer goede prijs. Kleine menukaart maar als het lekker en vers is mag dat.
Ik persoonlijk vind het geen mooie/leuke golfbaan om te spelen. Technisch wel moeilijk. Soms ook verwarrend om de juiste afslagplaats te vinden. Het personeel is vriendelijk.
Kleine technische baan. Goed onderhouden maar wel ingewikkeld om de juiste afslagplaatsen te vinden. Super vriendelijke eigenaars. Zeer gastvrij.
Vriendelijke bediening met mooie accommodatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid