facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Open Dansvloer

Open Dansvloer

Info

Open Dansvloer:
samen vrij & voluit dansen voor een uurtje!
Iedereen is welkom en danst zoals die wil, plezier is het doel!
In oktober is de boxring van Open Gym onze dansvloer! Weet jij een vloer voor Open Dansvloer in november? Stuur een bericht :)



"Open Dansvloer doet je vrij, verbonden en levendig voelen! Het is een moment van bewegen waar je even volledig jezelf kan zijn, stress kan loslaten en energie opdoen. Hilke Dehaes oprichtster en Hannah Gellens runnen dit project. Samen geven ze vrije dansmomenten in Hal 5, de Velodroom en andere ontmoetingsplekken in Leuven.Daarnaast brengt Hilke psycholoog en Movement in Practice Facilitator mensen op de werkvloer in beweging. Dat doet ze met danspauzes, -workshops en -teambuildings, geïnspireerd op danspsychologie. Wil jij dat jouw werknemers zich goed blijven voelen op het werk? Neem dan contact op met Hilke via 0470/824 916."
Adres:
Stad: Leuven



op zoek naar gerelateerd: Dansvloer Leuven 2023, Dansvloer 2023, Dans Leuven, Programma Dansvloer 2023, Dansworkshop teambuilding, Teambuilding dansen, Vrije dans, Hal 5 danst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Escape House Leuven Escape House Leuven 2 km Vandaag de Alice in Wonderland gedaan…. Na de Harry Potter kamer begin dit jaar wel h...
Funoase Binnenspeeltuin Funoase Binnenspeeltuin 4 km Leuk zwembad , De glijbanen gaan wel super snel dus extra voorzichtig als je met klei...
Recensies
Bewegingsdag in het kader van de dag van de witte stok blinden en slechtzienden! Met Hilke van open dansvloer een uurtje fun en vooral heel veel dans! Dikke merci Hilke en hopelijk tot een volgende keer!
Na een dagje werken was de 'open dansvloer' van Hilke een perfect moment om alles los te laten. De verwachte drempel om te dansen verdwijnt onmiddellijk wanneer je binnenstapt. Alles kan hier, een échte aanrader!
Zo heerlijk om vrij te dansen, onder een vriendelijke begeleiding van Hilke, zodat je je toch niet verloren voelt. Ontspannen en tot jezelf komen kan hier zo heerlijk, in een wereld waar al zoveel moet is dit een verademing, een ontspanning; hier geen “moetjes” maar “magjes” of je nu 1 x meedoet , of af en toe eens meedoet, volgen en juiste pasjes zijn hier niet aan de orde. Hier wel ontladen, ontstressen en dan energie opdoen en beleven naar hartelust!
Open Dansvloer is de perfecte activiteit voor een teambuilding! Wij hebben met een groep van 20 collega's ons eens volledig kunnen uitleven en Hilke toverde in no time een glimlach op elk gezicht. Een workout, verbinding én een glimlach, all in one.
Een leuk en verrassend dansmoment waar je batterijen helemaal van opladen. Dankzij een goed opgebouwde warming up creëert Hilke een sfeer waarbij er geen spraken is van een drempel om helemaal op te gaan in de muziek en te dansen. Ik kom zeker terug!
Hilke is een super enthousiaste lesgeefster die haar positieve vibes prima kon overbrengen op de deelnemers van onze danspauzes op het werk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid