facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Opel

Adres: Zeelaan, 19A, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 09/377.03.70
Stad: Eeklo
Route: Zeelaan, 19A
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00
Zaterdag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Opel Haeck tweedehands, Opel garage Gent, Opel tweedehands, Haecar Eeklo, Grensland autogroep, Zeeschipstraat 113 Gent, Kia Grensland, Opel Corsa Demo model
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HAECK & Partners OPEL HAECK & Partners OPEL 17 meter Opeldealer met vestiging te Gent, Eeklo en Knesselare
Kia Grensland Kia Grensland 22 meter Eerste onderhoud, correcte service en vriendelijke ontvangst.
Recensies
Na 2.6 jaar wist een externe garagist mij te vertellen dat het chassis van de wagen niet volledig is behandeld tegen roest. Mail gestuurd naar de vertegenwoordiger bij Haeck Eeklo, naar de garage Haeck en naar Opel Belgë. GEEN ENKEL ANTWOORD. Wat een service. Daar gaan kijken voor een nieuwe wagen voor een goede prijs, en dan direct voor onderhoud naar een andere garage gaan. Anders ben je gejost.
Mijn auto daar gekocht heel te vreden van!
Wow wat een service!! Top mensen!
Slecht advies tijdens de verkoop. Er wordt niet gedacht aan wat de klant nodig heeft, als er maar verkocht wordt. Er wordt gewoon naar de mond gepraat. Toen we ons voertuig gingen ophalen zagen we dat er rondom krassen en een deuk waren. Dit was volgens de verkoper door het gebruik van een verkeerde spons. We hebben ons voertuig opnieuw moeten binnen brengen op te polieren en de deuk weg te werken. Dit met de belofte dat we een mooie korting zouden krijgen bij het eerste onderhoud. Vandaag net ons eerste onderhoud gehad. 229 euro voor een klein onderhoud. Wanneer je dan zegt dat er een korting beloofd was werd er nog 32 euro afgetrokken. mooie korting? Op de rekening zie je dan ook nog staan dat je moet betalen voor ruitensproeiervloeistof terwijl ik die heb bijgevuld tot het overliep voor ik naar de garage ben vertrokken. Antwoord van de receptie: "We kunnen niet voor iedereen goed doen"
Super goede service. Zeer vriendelijke ontvangst. Al 6 jaar zeer tevreden.
Eerste klasse service
Moest op onderhoud en kon ondertussen werken aan de laptop met wifi. Lekkere snoepjes en kopje koffie ook Uitstekende service!
Vandaag voor de eerste keer mijn wagen binnengebracht voor onderhoud bij Opel Haeck en ik ben vol lof over de service! 's Ochtends was ik na 5 minuten alweer de baan op met een vervangwagen, en zoals afgesproken was mijn wagen op tijd klaar. Het ophalen van mijn auto verliep even vlot. De factuur is transparant en de prijs is correct. Alleen al voor de vriendelijkheid van het personeel kom ik zeker opnieuw terug!
Super vriendelijke en professionele ontvangst. Niets is hen teveel...Een testrit met de nieuwe Kia Niro, grondige uitleg gekregen tijdens de rit. Naast een heel goede, toffe wagen is ook de uitleg op al mijn vragen van een hoog professioneel niveau. Heel belangrijk als je zinnens bent een wagen te kopen en je weet dat je er goed ontvangen word en bediend.
De receptioniste is erg aardig en geduldig. Online proberen ze u te vinden voor uw bestelling. Leenfaciliteit. Maar gebruikte auto's zijn daar erg duur vergeleken met nieuw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid