facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostvlaamsemobilhomeverhuur

Info

Verhuur van mobilhomes voor regio Vlaamse Ardennen

Adres:
Telefoonnummer: +32475270438
Stad: Sint-Maria-Lierde



op zoek naar gerelateerd: Oost vlaamse Mobilhome verhuur, Mobilhome Oost-Vlaanderen
Recensies
Topservice voor zowel verhuur als verkoop van motorhomes. Steeds supervriendelijke ontvangst. Voor het kopen en/of huren van je mobilhome moet je gewoon bij HDR Motorhomes zijn. Deze mensen zijn uiterst professioneel en je krijgt een heel goeie uitleg. Ook het huren van de minivan liep bij ons perfect. Altijd steeds keurig materiaal.
Dit zijn geen gewone verhuurders. Gewoon top mensen met top materiaal. Ik ben ontvangen alsof ik er al jaren kom. Maar het was mijn eerste keer. Houden zo, beter kan echt niet. Ik kom zeker terug.
Professionele firma waar je een motorhome of zelfs nu nieuw in het gamma een personenbusje kan huren. Zeer goed service. Aangename Mercedes om mee te rijden voor je verplaatsing te maken om bijvoorbeeld te gaan skiën. Zeer zuinig in gebruik.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid