facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oostende centrum

Oostende centrum
Adres: Wapenplein 8a, 8400 Oostende, België
Staat: Vlaams Gewest
District: West-Vlaanderen
Stad: Oostende
Route: Wapenplein
Huisnummer: 8a
Postcode: 8400


Recensies
Leuk om in de roots te kunnen ouder worden. Heel wat activiteiten die er echt toe doen. Een warm hard naar alle vrijwilligers die dit ondersteunen. De politiek laat me koud, daarmee gaan we het niet redden.
Supergezellige stad, leuke winkelstraat, supergezellige pleintjes en terrasjes, lekkere restaurants en een mooie dijk/strand met wandelpier op het einde. De haven is zeker ook een aanrader om langs te gaan. Wie van gokken houdt, kan z'n kansen wagen in het casino of op de paardenrenbaan. En heb je nood aan wat ontspanning, kan je terecht in de thermen.
Heerlijk uitwaaien op een verder heel rustig strand.Was een ietwat koude dag .Vandaar weinig bezoekers.Het centrum was heel gezellig. Voldoende winkeltjes en aan restaurants geen gebrek.
Leuk maar koud ,de markt op donderdag was ook rustig weinig marktkramen . Als met de fiets komt vind je wel weinig veilig opslagplaats voor de fiets dat vind ik spijtig.we zijn een lekkere have kip met appelmoes gaan eten bij aankomst .nMet de tram van Vayamundo ,was op zondag heel druk geen zitplaats meer.
Was een fijne dag, wel minder kindvriendelijke, geen speeltuigen op het strand , weinig te doen voor de kleintjes. Maar wel een super strand . Wat meer heeft je nodig , zo'n , strand en water.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid