facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ooms Ijzerwaren Tessenderlo

Ooms Ijzerwaren Tessenderlo

Info

Welkom op de officiële Facebook pagina van Ijzerwaren Ooms Tessenderlo.
Hierop wordt u op de hoogte gehouden van onze talrijke promoties en nieuwigheden

Geschiedenis

IJzersterk in kwaliteitsgereedschap
Ooms IJzerwaren NV, met vestigingen in Balen en Tessenderlo, heeft zowel voor de professionele vakman als voor de doe-het-zelver een totaalgamma aan gereedschappen en machines in huis. Voor elk product uit het immense aanbod selecteerde Ooms IJzerwaren de beste kwaliteitsmerken. De decennialange ervaring van dit familiebedrijf en de passie voor het vak vormen de steunpilaren van onze piekfijne klantenservice.

Schrijnwerkers, bouwvakkers, keuken- en interieurbouwers, metaalbewerkers, elektriciens, verwarmingsinstallateurs, loodgieters, tuiniers,… “Iedereen met handen aan zijn lijf, vindt bij ons wat hij zoekt”, stellen de zaakvoerders.


Huismerk
Samen met veertien andere gevestigde ijzerwarenhandels uit Nederland en België is Ooms IJzerwaren aangesloten bij de Necomij Groep. Onder dit label brengen we samen een eigen huismerk ‘Ivana’ op de markt met een steeds groeiend productengamma. Producten van het label Ivana staan voor een doordachte functionaliteit en concurrentiële prijzen.

Naast dit huismerk vormt ons lidmaatschap van Necomij uw beste garantie op scherpe prijzen voor al onze merkproducten. Door het bundelen van de krachten bij de onderhandelingen met onze leveranciers, bekomen we in uw voordeel de beste voorwaarden.

Adres: Heilig-Hartlaan 12, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013 66 65 98
Stad: Tessenderlo
Route: Heilig-Hartlaan 12
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: IJzerwaren in de buurt, IJzerwaren Antwerpen, Ooms balen ladders, Hubo
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tess Toys Tess Toys 109 meter
De Kiekenwinkel De Kiekenwinkel 189 meter De focus op kippengerechten is een troef. Elk item van hun aanbod is goed uitgewerkt.
De SteenDries Tessenderlo De SteenDries Tessenderlo 203 meter Ruime keuze Lekkere broodjes Vriendelijke bedieningEten: 5/5
Zot Zot 269 meter Vriendelijke, behulpzame uitbaatster Heerlijke koffie.
Sweet Bakery Shop Sweet Bakery Shop 517 meter Wauw wat een dame! 3dage voor het feestje was een bestelling van een verjaardagstaart...
T Fiktonneke T Fiktonneke 554 meter Kei toffe school
Aardappelautomaten Verbruggen Aardappelautomaten Verbruggen 554 meter Zeer tevreden.
Audio Concept Audio Concept 573 meter Produktadvies-Service naverkoop-Planberekening bij nieuwbouw/renovatie. Nieuw:homedes...
Hengelsport Reynders Hengelsport Reynders 660 meter Duurde al 2 weken voor dat ik hoorde dat dat het 4 maanden levertijd op 1 onderdeel d...
The Chilli Shop The Chilli Shop 672 meter Snelle verzending. Goed verpakt. Enkel positieve ervaringen met chili shop!
Pelletkachel pop up Pelletkachel pop up 1 km kachels & pellets installatie & onderhoud
Kidiboe Kidiboe 1 km Uitstekende crèche, doen veel met de baby's en kindjes, goed georganiseerd.
SPAR Colruyt Group SPAR Colruyt Group 3 km Een buurtwinkel die past in deze buurt. Super team en steeds op en top in orde.
HST HST 4 km Zeer goed verder geholpen, de tijd genomen om het uit te leggen en het te laten zien...
Creaties Ilse Creaties Ilse 4 km Nog op zoek naar een leuk, betaalbaar kado ? Kijk dan zeker eens in de albums. Je vin...
L&L Exclusief Wonen L&L Exclusief Wonen 4 km Mooie producten en een heel groot aanbod!! Ook heel kwaliteitsvol! Zeer de moeite!
Paddocksplace Biker Store Paddocksplace Biker Store 5 km Prima locatie tof gezellig en heel lekkere mosselen
Driftworx Rc Driftworx Rc 5 km Frederik is gepassioneerd door remote-control driften. Hij staat je bij met raad en d...
Recensies
Weken geleden slagpluggen besteld. Vorige week gingen ze mij dan terugbellen om iets te laten weten zonder respons. Vandaag terug gebeld en nog steeds geen slagpluggen of antwoord op wanneer we ze mogen ontvangen. Wel een verkoper aan de lijn die vol excuses zat om uit te leggen waarom hij vorige week niet had terug gebeld. Spijtig dat dit geen alleen staand feit is het laatste jaar. Van 10-jaar klant naar momenteel een zeer ontvreden klant!!!
Gemakkelijk bereikbaar + grote parking. Geschikt voor rolstoelgebruikers. Héél groot assortiment. Goede prijs/kwaliteit Vriendelijk én behulpzaam personeel. Enig minpuntje: soms vrij lang wachten voor het jouw beurt is
Behulpzaam personeel helpen je zelf zoeken naar een artikel dat ze niet in huis hebben
Daar vind ge nu echt bijna alles van werk matriaal en dergelijk. Hebben ook zeer goede uitleg gekregen en nemen de tijd voor u om te kijken wat de beste aankoop is. ze zijn daar allemaal vriendelijk.
Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel met kennis van zaken. Toffe zaak, degelijk en professioneel materiaal.
Zeer ruim aanbod van het betere doe het zelf materiaal! Vlot om bestellingen te doen, proper en overzichtelijke winkel. Parking voor de deur. Betalen met kaart en vragen voor factuur is geen probleem.
Zeer goede raad van personeel dat ook zeer vriendelijk en behulpzaam is.
Verkoop, maar geen / schandalige service na verkoop. 48€ aangerekend voor het omruilen van facom materiaal dat nog geen jaar oud was. Aangerekend als ' administratie en portkosten'. Na contact met facom bevestigde de vertegenwoordiger me dat er geen portkosten werden aangerekend aan Ooms. Na contact met Ooms Tessenderlo wisten ze mij te zeggen dat dit was om een bonnetje op te maken om het materiaal te laten omruilen..
Ooms heeft een groot assortiment en een nog grotere vakkennis. Dat gecombineerd met een no-nonsense mentaliteit, gastvrijheid en schappelijke prijzen maakt dat je voor je machines en toebehoren bij Ooms in Tessenderlo moet zijn!
Heel behulpzaam personeel en ondanks dat ze mij niet van dienst konden zijn mij wel een adres gegeven waar ze mijn product wel hadden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid