facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogwenk Optiek

Oogwenk Optiek

Info

We take care of your eyes!

Brillen | Zonnebrillen | Kinderbrillen | Sportbrillen | Contactlenzen |




"Uw specialist in brillen, zonnebrillen, kinderbrillen en contactlenzen. Spring gerust eens binnen, we love to see you!"
Adres: De Valken 16, 2370 Arendonk
Telefoonnummer: +32 14 67 24 35
Stad: Arendonk
Route: De Valken 16
Postcode: 2370



op zoek naar gerelateerd: Optiek Michielsen
Recensies
Super vriendelijk ontvangen toen ik op zoek ging naar een nieuwe bril. Dat ik bijna alle brillen in de winkel heb gepast voordat ik de perfecte match vond, was helemaal geen probleem. Twee dagen later kon ik mijn nieuwe bril met aangepaste glazen al ophalen! Top service bij Oogwenk Optiek!
Na de professionele oogmeting kon ik direct een bril kiezen. Mijn eerste bril, dus wat zoeken voor mij, maar ik werd super goed begeleid en mocht alle tijd nemen om te passen en te kiezen. Toen ik meer dan een jaar later binnen sprong om te vragen of de bril iets kon bij gesteld worden, werd dit onmiddellijk en gratis gedaan.
Niet zo gemakkelijk voor mij om een zonnebril te vinden die me goed staat. Elvira slaagt er nu al elke keer in om mij het juiste model voor te stellen, dat dan toch perfect staat!
Zeer behulpzaam en klantvriendelijk. Mijn zoontje is erg blij met de keuze van zijn bril. En de back to school actie is mooi meegenomen! :
Elvira bezorgde me terug een scherper zicht! De vakkennis en het goede advies zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel naar buiten stapte. De keuze is zeer uitgebreid. De service is helemaal top. Van zodra je binnenstapt word je verwelkomd en is er tijd en aandacht voor je als klant.
Hele mooie en aangename winkel! Alsook het personeel is super vriendelijk! Je voelt je hier echt welkom en allerbelangrijkst echt geholpen! Om over de super mooie zonnebrillen nog maar te zwijgen!
Altijd moeilijk een bril kiezen....de dames bij OOgwenk Optiek hebben hier gelukkig een speciaal oog voor en hun advies is achteraf gezien, steeds een schot in de roos. De moeite waard om hier jezelf te laten overtuigen Dank je wel dames!
Na erg lang sukkelen met verschillende types zachte lenzen vond Carine voor mij onmiddellijk de geschikte lenzen! Bedankt! De wereld ziet er veel mooier uit!
Mooie winkel met vriendelijke en deskundige begeleiding bij het uitzoeken van een nieuwe bril.
Zeer goede, vriendelijke en snelle service. Bedankt Elvira!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid