facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogstappel

Oogstappel

Info

Oogstappel is een biologische boerderij die wekelijks, tussen Paas- en Kerstvakantie, groentepakketten van eigen teelt verzorgt op de PAKT-site in Antwerpen. Verder kan je bij ons vanaf de zomer terecht voor fruit van onze hoogstamboomgaard.



"Oogstappel is een biologische boerderij die elke woensdag groentepakketten van eigen teelt verzorgt op de PAKT-site in Antwerpen en op het eigen veld. Verder leveren we ook groenten aan de Antwerps horeca."
Adres: Hutveld, 2520 Emblem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0486842109
Stad: Emblem
Route: Hutveld
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Oogstappel plukken, Oogstappel recepten, Oogstappel boom kopen, Biologisch groentepakket, VremdVeld, Bioboeren Antwerpen, Bioboer Mechelen, Bioboerderij Lier
Recensies
Vakantie in eigen land! Heerlijke pizzas van 'Oogsttafel' met ingrediënten recht van het veld waar je op zit. Top personeel en een heerlijke rustige sfeer. Unieke ervaring die je niet vaak meemaakt.
Zeer lekker, gezellig. Heerlijk en eerlijk eten. As local as it gets.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid