facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ooginstituut Aalst

Info

In het Ooginstituut staat ons team van oogartsen, optometristen en andere steeds paraat om u te helpen met al uw oogproblemen.



"Ooginstituut Aalst bestaat uit een deskundige en heel ervaren groep oogartsen en oogchirurgen die streven naar de best mogelijke zorgen voor uw ogen.Dokter Guy Sallet introduceerde de LASIK laserbehandeling in België in 1996. Sindsdien werd baanbrekend werk verricht met tal van oogprocedures om te komen tot een betere zorg en kwaliteit van uw zicht: refractiechirurgie, laserchirurgie en plastische oogchirurgie.Het medisch team bestaat verder uit Kirsten Robberecht , Greet Coppens , Thierry Derveaux, Sofie Geens, Roberte Herzeel en Margot Claus.Bijziendheid, verziendheid, medische retina, leesproblemen of astigmatisme zijn afwijkingen die met oogchirurgie kunnen weggewerkt worden."
Adres: Brusselse Steenweg 88, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +3253216839
Stad: Aalst
Route: Brusselse Steenweg 88
Postcode: 9300


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Ooginstituut Aalst ervaringen, Oogarts online afspraak Oost-Vlaanderen, Oogarts brusselsesteenweg Aalst, Oogarts Herzele, Oogarts van wacht Aalst, Ooginstituut Aalst openingstijden, Oogarts fabre Aalst, Kinderoogarts Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ooginstituut Aalst Ooginstituut Aalst 1 meter Ik had een afspraak gemaakt op aanraden van kind en gezin voor mijn dochter van 1 jaa...
Les Créateurs du Parc Les Créateurs du Parc 791 meter Creatieve hotspot @ Aalst!
OLV Ziekenhuis Aalst Asse Ninove OLV Ziekenhuis Aalst Asse Ninove 1 km Helaas heb ik geen prettige ervaring gehad bij dr Leyder. Bij een contole is een diag...
Dierenartsenpraktijk Nele De Schryver Dierenartsenpraktijk Nele De Schryver 2 km Steeds snel en correct geholpen, met een hart voor ons dier, ook de hond had er direc...
Belles Jumelles Belles Jumelles 2 km We are live on Kickstarter: http://kck.st/2NzaTLc
Praktijk Dokter Amant & Blykers Praktijk Dokter Amant & Blykers 2 km Na maanden uitstel gedrag en keuzestress een groepspraktijk gevonden op 3,5 km van de...
ZorgSaam Gijzegem praktijk dr cooreman ZorgSaam Gijzegem praktijk dr cooreman 6 km Beste huisdokter in de buurt
Recensies
Ik liet mijn ogen laseren bij Dr. Sallet. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Tijdens het vooronderzoek zijn er veel onderzoeken en controles. Alles verloopt heel efficiënt, en ze beantwoorden al jouw vragen. De ingreep zelf all laser lasik verliep volledig pijnloos en het herstel ging heel snel. Ik zie nu na 20 jaar bijziendheid perfect!
Zeer vlot een afspraak gekregen, super duidelijke uitleg en ongelofelijk snel geholpen. Uiteindelijk besloten om brilloos door het leven te willen gaan en door de goede uitleg en het vakkundig advies van Dokter Sallet besloten lenzen te laten implanteren. Als mijn ogen er later op achteruit zouden gaan door de leeftijd zijn deze lenzen nog te wisselen met nieuwe. Ik kan het zeker aanraden, de dag na de ingreep kon ik al terug zien zoals met bril en een paar dagen later ging een hele nieuwe wereld open. Geen bedampte / vuile glazen door mondmaskers, terug het volledige zichtsveld en geen angst van de bril te laten vallen of te verliezen. Zeker de moeite om eens langs te gaan en het top team van het Ooginstituut heeft zeker een oplossing voor uw ogen.
Met dochtertje op consultatie geweest 2 maand geleden. Alles was oké met ogen, kom binnen een jaartje terug... Men gevoel zei dat ze toch echt niet goed zag, met momenten erg scheel zag. 2de opinie bij kinderoogarts niet bij deze ooginstituut... duidelijk een bril nodig! Astigmatisme en + 5 en +4.5. Vind dit echt een grote fout!!!
In november 2021 onderging ik een LASEK operatie bij dokter Sallet na jaren dragen van een bril. De operatie werd voorafgegaan door een grondige, 2u durende screening. 6 weken later was m'n zicht optimaal en zie ik zelfs iets beter dan voordien met een bril. Heel tevreden van de begeleiding en service!
Helaas zelf niet zo een positieve ervaring. Ik heb mijn ogen laten laseren door dokter Sallet op 1 oktober 2020. Mijn zicht is slechter dan vroeger met bril. Heb dan ook veel spijt van deze operatie. Ik ben meerdere keren bij het ooginstituut geweest om deze problematiek te bespreken maar werd iedere keer afgewimpeld. Jammer. Denk dus zeker 2x na voor je je ogen laat laseren, het is niet bij iedereen een succesverhaal.
Ik heb in januari een ICL lensimplantaat laten plaatsen in beide ogen lenzen . Zeer tevreden over het resultaat en het proces zowel voor als na de behandeling door Dr. Sallet en zijn team. Moest ik veel eerder laten doen!
Helemaal niet tevreden over dr Greet Coppens. Doordat zij een klacht onvoldoende aux serieux genomen heeft. Gelukkig heeft haar assistente meer dan 6 maanden later wél een juiste diagnose gesteld en mij onmiddellijk de dag zelf doorverwezen naar het UZ waar de zaak gelukkig adequaat behandeld is.
Drie dagen geleden mijn ogen laten corrigeren door dokter Sallet. Zijn team en hijzelf zijn professioneel en behulpzaam. De LASIK-procedure zelf is wat onaangenaam maar doet zeker geen pijn. De eerste twee a drie uur nadien hebben mijn ogen hard getraand en gebrand, en waren ze enorm lichtgevoelig. Maar na enkele uren verdween al het ongemak. Daags nadien onmiddellijk perfect zicht!
Ik heb onlangs mijn ogen laten laseren bij Dr. Sallet. Ik ben super tevreden van het resultaat. De dag na de operatie kon ik al perfect zien. Ik heb ook geen last van bijwerkingen. De voorafgaande controle om te bepalen of je in aanmerking komt voor te laseren is ook heel professioneel. Er zijn foto's genomen met een 10-tal verschillende toestellen. Na het zien van de dokter moesten er zelfs enkele foto's opnieuw genomen worden voor 100% zeker te zijn.
Ik had wat schrik voor een laserbehandeling, maar dat was helemaal niet nodig. Je wordt super goed begeleid door dr. Guy Sallet, hij stelt je helemaal gerust en tijdens de behandeling voel je niets. Mijn zicht achteraf is zelf beter dan voordien! Topresultaat bij een topdokter!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Ooginstituut Aalst met het openbaar vervoer


Aalst Overhamme 90 meter
214
Aalst Overhamme 90 meter
340
Aalst Overhamme 120 meter
214
Aalst Overhamme 120 meter
340
Aalst Albrechtlaan 330 meter
212
214

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid