facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogartsen Associatie Maasmechelen

Oogartsen Associatie Maasmechelen

Geschiedenis

In 1985 startte dokter Ivo Nijs zijn oogartsenpraktijk op de Rijksweg in Maasmechelen. Door de jaren heen is de praktijk gegroeid tot een oogartsenassociatie samen met dokter Huib Lodewijks. Deze werd opgestart in 1998 en de praktijk verhuisde naar de huidige locatie op de Olympialaan 20 in Maasmechelen. In 2012 werden de specialisaties verder uitgebreid door de associatie met dokter Mieke Wirix (medische retina) en dokter Catherine Deghislage (vitreoretinale chirurgie). Ondertussen zorgen Annick Goossens, Karin Van Genechten en Rosie Berben voor de optometrie en de contactlensaanpassingen. Ann Deckx is als orthoptiste verantwoordelijk voor de problematiek rond scheelzien. Sinds 2012 is dokter Ivo Nijs stagebegeleider van de KULeuven en is daardoor mede verantwoordelijk voor de opleiding van nieuwe oogartsen. In 2016 heeft dokter Sacha Gast als corneaspecialist het oogartsenteam vervoegd.

Adres: Olympialaan 20, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: +3289766078
Stad: Maasmechelen
Route: Olympialaan 20
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Oogarts Maasmechelen Lodewijks, Oogarts zonder afspraak, Oogarts Limburg, Oogarts Genk, Beste oogarts Limburg, Oogarts Lanaken, Oogarts Maaseik, Oogarts online afspraak
Recensies
Het plaatsen van implantaatlenzen was voor mij een geweldige zet! De hele procedure verliep soepel en professioneel. De operatie was snel en pijnloos, het herstel verliep vlot en nu, maanden later, geniet ik van super helder zicht zonder bril of contactlenzen. Ik ben absoluut tevreden en raad het iedereen aan die op zoek is naar een oplossing voor hun zichtproblemen. Dikke duim aan het hele team!
Ik had het voorrecht om behandeld te worden door Dr. Nijs voor een oogoperatie en ik kan met trots zeggen dat mijn ervaring ongelooflijk positief was. Om na 35 jaar als brildrager door het leven te gaan heb ik de knoop doorgehakt om mijn ogen te laten laseren. Wat een zaligheid om een perfect zicht te hebben zonder hulpmiddelen en dit na een totaal pijnloze operatie waarin elke stap zorgvuldig uitgelegd wordt door Dr Nijs. Ik had dit veel eerder moeten doen. Ik kan Dr. Nijs en zijn team niet genoeg aanbevelen voor de fantastische zorg die ze hebben verleend. Als u op zoek bent naar een uitstekende oogchirurg, dan bent u bij Dr. Nijs aan het juiste adres! Alleen maar superlatieven voor Dr Nijs. Mvg, Steve Camassa
Langs deze weg wil ik Dr. Nijs en gans zijn team bedanken voor de professionele en vriendelijke behandeling voor het plaatsen van nieuwe lenzen. Ik ben super tevreden. Top team.
Beide ogen laten laseren door Ivo Nijs. Super resultaat, heel tevreden over de uitleg, de service, ingreep zelf pijnloos en natraject. Ik zie weer zoals vroeger zonder bril of lenzen en heb een goede genezing dankzij de goede nazorg druppelschema. Sterk aan te raden. Heel vriendelijk behandeld geweest door een arts met jarenlange ervaring.
Erg tevreden over een recente LASIK-behandeling. Ik werd steeds gerustgesteld en eerlijk te woord gestaan. Ik zie momenteel beter dan voorheen met bril. Oordelen over de lange termijn kan ik echter nog niet. Ik lees hier dat sommige mensen de wachttijden te lang vinden. Zelf vond ik dit reuze meevallen. En vergeet niet: Good things come to those who wait ;-.
Onthaal, niets over te klagen, zeer vriendelijk maar de oogarts zelf? Omg om nooit meer terug te keren en zeker niet aan te bevelen. Tweede opinie genomen in Genk en Wauw wat een professionele oogarts in Genk.
Baliepersoneel erg vriendelijk...dokters ook ...maar ben nu 4 mnd verder en nog ver verwijderd van oplossing van mijn probs na eerdere lensimplants
Na een slechte ervaring in een andere oogartsenpraktijk voor een second opinion gegaan bij Oogartsen Maasmechelen. Wat een verschil ! Héél erg tevreden over de professionaliteit en vriendelijkheid van Prof. Van Keer !
In tegenstelling tot de meeste reviews heb ik heel slechte ervaringen opgedaan bij De. Nijs! In 2008 een laserbehandeling gehad2500€, 5 jaar later was mijn ver-zicht weer zó slecht dat ik weer een bril of contactlenzen moest dragen. Weggegooid geld dus!!! Ik had ook meer en meer irritaties en ontstekingen aan mijn ogen. Tot ik vorig jaar bij een Genkse oogarts mijn ogen heb laten onderzoeken, mijn hoornvliezen, vooral links, zijn beschadigd door de laserbehandeling en de oorzaak van de ontstekingen! Ik heb Dr. Nijs & co hiermee geconfronteerd en vanaf dan namen ze een arrogante en schijnheilige houding aan, ze beweerden eerst dat het een allergie was, zij zijn nieteens bevoegd om dit vast te stellen! Ze boden een ICL-ingreep aan, alsof dat het probleem zou oplossen! De beschadigingen zitten aan de buitenkant van het hoornvlies, een implantaat word onder het hoornvlies geplaatst! Op e-mails werd niet geantwoord! Lijkt mij dat Nijs &co vooral poen willen scheppen, ik heb de ingrepen afgewezen, Nijs heeft al genoeg schade aangericht!
Wat een fijne oogkliniek is dit! Ik heb deze week ICL implantlenzen laten zetten in verband met extreme bijziendheid en contactlensintolerantie en ik ben zeer tevreden! Het volledige personeel is super aardig, je krijgt genoeg informatie vooraf en tijdens de vooronderzoeken, dr. Nijs neemt ook echt de tijd om alles uit te leggen wat precies bij jouw situatie past, wat de voor- en nadelen zijn, en hoe de ingreep in elkaar zit. Ik was vrij zenuwachtig voor de ingreep zelf, maar ook op deze dag werd ik heel warm ontvangen, verzorgd, en gerustgesteld, en de tijd in de operatiekamer is zoals ze al zeggen, écht maar kort. Daarna is alles nog even wazig maar toch merk je al dat je zicht beter is, en dat trekt ook binnen 24 uur weg. Nu komen er nog wat controles en je moet zelf goed voor je ogen zorgen met een zalf en druppels, maar dat is het allemaal waard! Wat een verademing om direct bij het wakker worden iets te zien, in een zwembad, in de douche, geen gedoe tijdens sporten, etc etc... bedankt Dr. Nijs en team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid