facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Oogarts Knokke - Dr. Isabel Pinxten

Oogarts Knokke - Dr. Isabel Pinxten

Info

Oogarts te Knokke (Duinenwater). U kan bij ons terecht voor een algemeen oogonderzoek en brilmeting, cataractchirurgie, refractieve laserbehandelingen, chauffeursonderzoek, drukmeting, oogonderzoek bij diabetes, ...



"Hypermoderne oogkliniek te Knokke - Duinenwater gespecialiseerd in ogen laseren, cataract en oogchirurgie. We zorgen voor korte wachttijden en u kan eenvoudig zelf online een afspraak maken. U kan bij ons terecht voor algemene raadplegingen brilmeting, oogdrukcontrole, gezichtsveld, OCT, YAG-laser, chauffeuronderzoek, glaucoom,..., voor oogchirurgie oa cataract en ogen laseren. Dokter Pinxten is oogarts en oogchirurg en is gespecialiseerd is ooglaseren Lasek, Femto-Lasik en SMILE en cataract chirurgie. De praktijk is vlot bereikbaar en je kunt snel en gratis parkeren. We ontvangen dagelijks patiënten van over heel België: Antwerpen, Gent, Brugge, Oostende, Blankenberge."
Adres: Henry Van de Veldelaan 1, 8300 Knokke-Heist
Stad: Knokke-Heist
Route: Henry Van de Veldelaan 1
Postcode: 8300


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Oogarts AZ Zeno Knokke
Recensies
Supergoede praktijk, de nodige testen worden gedaan alvorens er wordt overgegaan naar een behandeling. Zeker aan te raden voor laserbehandeling, ik heb alleen maar een positieve ervaring!
Zeer dankbaar dat ik mijn weg gevonden heb naar Oogarts Knokke. Na enkele jaren lenzen gedragen te hebben overwogen om mijn ogen te laten laseren. Nog nooit had ik eerder een afspraak gemaakt bij hen en kon makkelijk via hen website een afspraak maken. Bij de eerste consultatie werd ik vriendelijk ontvangen en werd alles goed besproken. Ik koos voor de Femto-Lasik behandeling. Mijn ogen werden grondig opgemeten door geavanceerde apparatuur. De lasering zelf vond ik ondanks het kalmerende pilletje een beetje eng, maar men legde alles zeer goed uit wat er gebeurde. Ook dankzij de verdovende oogdruppels voel je helemaal niks van wat er gebeurd. De momenten na de lasering piekte en traanden mijn ogen wel heel erg maar men had al gezegd dat dit zou kunnen voorkomen. Tegen de avond was dit gevoel al helemaal weg. De dag nadien was mijn zicht al perfect en ik was verbaasd dat ik geen pijn had in mijn ogen. Na de behandeling word je goed opgevolgd en word er gekeken of alles in orde is. Ik ben zeer blij dat ik niet getwijfeld heb om mijn ogen te laten laseren. En zeer dankbaar dat zij dit mogelijk maken.
In 2022 de stap gezet om te gaan voor een laserbehandeling. Na enkele voor-onderzoeken kon ik de Prk/lasek behandeling doen. De lasering zelf was in Drongen. Dr. Pinxten en haar team doen er alles aan om je op je gemak te stellen. De ingreep zelf is prima verlopen. De dag erna en week na de ingreep ga je op controle voor verdere opvolging. Je krijgt ook een overzichtelijke handleiding met alle nodige info. Ondertussen is het nu 2 maanden na mijn lasering en zeer blij dat ik geen bril meer hoef te dragen :-. Een aanrader aan iedereen om de laseringbehandeling via Dr. Pinxten te laten doen!
Duidelijke informatie gekregen over de behandeling, alsook diverse grondige testen werden vooraf uitgevoerd. Enkele dagen afgezien na de behandeling, maar heel fijn om voortaan zonder bril door het leven te gaan. Had ik het geweten, had ik het al veel vroeger laten doen!
13/09/22 ogen laten laseren PRK/LASIK behandeling omdat deze me werd aanbevolen. Nu 4 maand later laatste controle, 12 op 10. Ik heb nog nooit zo goed kunnen zien. Thx Dr Isabel Pinxten
Ogen laten laseren, heel erg tevreden met het resultaat en de opvolging nadien. Vriendelijke, correcte en erg professionele dokter.
Ongeveer een jaar geleden heb ik mijn ogen laten laseren bij Dr. Isabel Pinxten - Oogarts Knokke Ik ben zeer blij dat ik dit gedaan heb ondanks dat ik toch wat zenuwachtig was voor de oogoperatie. Ik zie terug perfect zonder al dat gedoe met lenzen/ bril! Ze werkt zeer correct ! Ze stelt je telkens op je gemak ook tijdens de operatie, wat je een betrouwbaar gevoel geeft Ik zou dit dan ook direct opnieuw doen ! Superblij met het resultaat!
Na lang aarzelen contact genomen voor laseringreep. Vlot afspraak gemaakt. Aangenaam onthaal. Erg vriendelijke benadering. Grondig vooronderzoek. Professionele duidelijke uitleg. Ingreep zelf verliep vlot in het lasercentrum in Drongen. Zeer goede nazorg. Had ik dit geweten, had ik de ingreep veel vroeger laten uitvoeren.
Dr. Pinxten is een topchirurge! Na enkele doorverwijzingen bij haar terecht gekomen. De operatie bij UZ Leuven is perfect verlopen en ik heb mijn volledige zicht terug. Eeuwig dank! Jammer van de verhuis naar Knokke, maar ik doe met plezier de verplaatsing naar je prachtige nieuwe praktijk.
Uiterst professionele behandeling met een meer dan uitstekend resultaat , alles vlot en duidelijk ! indien nodig: een absolute aanrader ! Guido Timmerman
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid