facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor ONZIA ijs

Adres: Hallebaan 155, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +3232531262
Stad: Westmalle
Route: Hallebaan 155
Postcode: 2390


Recensies
Leuke en lekkere ijsjes! Als we weer in België zijn ga ik hier zeker nog een keer naartoe!
Zo blij om eindelijk een plekje in de buurt te hebben waar ik lekker vegan ijs kan eten!
Buren die er nooit meer komen. Zijn verjaardagsfeest in eigen tuin is door het slechte weer 60km verder in een zaal doorgegaan. Geld zou hij terugstorten. Nooit ontvangen. Zelfs bewijs in zn eigen brievenbus gedaan en onze gegevens achtergelaten. Dood spoor. Wij eten nog wel ijsjes maar niet v hem. We hebben een goed adres: super lekker. De beste ooit. Ijstaartenhuis Halle. Echt een aanrader. Je wil niks anders meer of toch? Op Eynhoven bij achterste Dries. Dat is ook een top adres. Smakelijk.
Weg blijven vanille en pistache smaakte alle twee naar niks
We zijn hier vandaag een ijsje gaan eten en dit was echt heel lekker. Voor mij persoonlijk vond ik het straciatella ijs het allerlekkerste wat ik tot hiertoe al ergens gegeten heb. De rest kom ik later zeker nog eens uitproberen! Ook gezellig dat je je ijsje ter plaatse rustig kan opeten. Ja een aanrader !
Lekker ijs, heel vriendelijke bediening. Speciaal daar naartoe gereden omdat we weten dat ze daar Heel lekker ijs hebben.
Heel lekker ijs en super vriendelijk!
Heel lekker ijs zeer lieve man en super netjes
Super lekker ijs en leuke bediening, zalig om even te vertoeven, doe zo verder
Spontane en hartelijk bediening, lekker ijs. Het speculaasijs is echt lekker! Zeker een aanrader voor nog maar zo kort open te zijn! TOP! Ik kom zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid