facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Campus Asse

Onze-Lieve-Vrouwziekenhuis Campus Asse
Adres: Bloklaan 5, 1730 Asse, België
Telefoonnummer: 02 300 61 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Asse
Route: Bloklaan
Huisnummer: 5
Postcode: 1730


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Woensdag ochtend om 7uur op spoed aangemeld, om 9uur was ik terug buiten met een duidelijke diagnose bevestigd door een echo. Spoedarts heeft de juiste beslissingen en testen laten uitvoeren, tot een zuivere diagnose en behandelingsmethode te komen. Vriendelijk en attend personeel. Dikke duim...;-
Super tevreden van de materniteit/gynaecologe’s. Graag had ik jullie allemaal bedankt voor de goede zorgen voor ons. En in het bijzonderst Els en Evelien voor de vlotte bevalling. En dan Cindy en Mira voor alle goede tips en adviezen. Echt heel veel bewondering voor jullie werk!
Ik heb sinds 2 jaar de ziekte collitis chronische darmontsteking, sinds december ging mijn gezondheid achteruit, de baksters die ik om de 8 weken kreeg, werkten niet meer, ik heb sinds december last van diarree, buikkrampen, overgeven, ik heb toen al aan de behandelende arts verteld, en die zei toen dat het tijd was voor de bakster, 10 dagen later had ik terug last van diarree en dan ging die miserie 1 maand en half door, ik was opgenomen geweest in het ziekenhuis olv Aalst, ik had een virus in mijn dikke darm, ze hebben me behandeld gedurende 2 weken en nadien hebben ze me medicatie meegegeven voor thuis, ze zeiden tegen me dat die virus vanzelf verdwijnt terwijl dat ik niet dom ben en ik vind mijn gezondheid heel belangrijk, vooral omdat die zieke heel zwaar is, is moeilijk om er dagelijks mee te leven, nu zijn de symptomen terug opgedoken sinds 1 week, heb mail gestuurd maar die ondernemen geen actie om mijn toestand te verbeteren, ik moest van ziekenhuis veranderen, zo erg dat het is en het zich aanvoelt als een ziekenhuis en dokters met je gezondheid spelen, ik raad die olv asse en Aalst echt aan niemand aan!! Mijn ervaring was verschrikkelijk!
Vrijdag de 13 de ben ik opgenomen in het dagziekenhuis voor een ingreep , alles werd me duidelijk verteld hoe de ingreep ging verlopen en ondanks dat het vrijdag de dertiende was werd ik gerustgesteld hahaha het personeel en de dokters waren zeer vriendelijk en behulpzaam ,ik kreeg er ook koffie en wafels. Hartelijk bedankt ,ook aan het onthaal.
Spoeddienst OLV Asse te vermijden! Mijn dochter werd na uren wachten en minimalistisch onderzoek terug naar huis gestuurd…” het is maar een virale infectie, niets aan te doen”.. Een dag later opgenomen met een zeer zware longontsteking in OLV Aalst, dit ziekenhuis is trouwens wel aan te raden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid