facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onslogischvoedsel

Onslogischvoedsel

Info

Boer ole teelt het hele seizoen biologische groenten. Je schrijft je voor een jaar oogstaandeel en ontvang je wekelijkse verse groentepakketten.

Geschiedenis

Boer ole teelt het hele seizoen biologische groenten. Je schrijft je voor een jaar oogstaandeel en ontvang je wekelijkse verse groentepakketten.



"Boerderij met boerderijwinkel te Booischot. Ontdek onze biologisch geteelde groenten en fruit. Respect voor de aarde, zoveel beter voor jou.We werken nauw samen met De Donkenhoeve bio geiten- en schapenmelkbedrijf in Houtvenne, je vindt bij ons hun kaas en vlees.We leveren ook aan restaurants. Particulieren kunnen terecht in de winkel op woensdag, vrijdag en zaterdag of via CSA wekelijkse pakketten.Onze schuur is een ontmoetingsplek; vrijdagavond bar, worshops en educatieve- en belevingsactiviteiten voor scholen en bedrijven.Voedsel van hier voor mensen van hier! Tot binnenkort.Groeten, Maaike en Ole"
Adres: Peerdsdonkendreef 33, 2221 Booischot, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0471056208
Stad: Booischot
Route: Peerdsdonkendreef 33
Postcode: 2221



op zoek naar gerelateerd: Peerdsdonkendreef 33 2221 Booischot
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid