facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ons Huis

Ons Huis
"Ons huis is de perfecte plaats voor een drankje en een snack, met een mooi uitzicht op de basiliek van Dadizele.We serveren alle soorten snacks maar ook bretoense galetten onze specialiteit!"
Adres: Plaats 5, 8890 Dadizele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478/28.41.67
Stad: Dadizele
Route: Plaats 5
Postcode: 8890


Openingstijden

Maandag: 14:00 - 00:00
Dinsdag: 14:00 - 00:00
Woensdag: 14:00 - 00:00

Recensies
Aangenaam zitten op het terras , vriendelijke en vlotte bediening . Lekkere salade met zalm, vers en mooi gepresenteert .
Met een 30 wielerdames ter plaatse geweest. Mooi terras.Super vlotte bediening. Heel vers en lekker eten. Vriendelijke personeel. Zeker een aanrader.Eten: 5/5
Altijd heel lekker daar en gezellig zittenEten: 5/5
Je kan hier zeer lekker eten aan een democratische prijs. Patron is zeer vriendelijk.
Vriendelijke en vlotte bediening. Wij kozen voor de Galettes, superlekker en veel groentjes erbij. Deze zijn ook glutenvrij, een aanrader voor mensen met een glutenallergie. Wij komen zeker terug!
Goede en vlotte bediening, vriendelijk
Bretoense Galettes met cider. Zeer lekker, ruime porties en frisse groentjes erbij. Ook mooie snacks en leuk assortiment bieren op de kaart. Onverwachts daar gearriveerd maar zeker voor herhaling vatbaar.
Alles lekker en kleine aanpassingen naar verzoek van klant
Volks,eeen MEERWAARDE voor Dadizele.
De nieuwe bazen zitten er nu bijna een jaar en 'k vind het meevallen! Ruim assortiment bieren en sterke dranken. Voor de kleine honger zijn er verzorgde snacks. Wie wat lekkers wil kan een ijsje, pannenkoek of wafel nuttigen. Zonnig terras. Je kunt er dammen, schaken, manillen, flipperen, scrabblen, ouwerwets ganzebord, kickeren of een klein spelletje jokerjackpot. Aparte rookruimte met sigarettenautomaat. Op maandagavond wordt er gepokerd met de mensen van de West-Vlaamse pokerclub. De inzet is minimaal: slechts 2 € euro inzet voor een hele avond pokerplezier. Af en toe een wordt er een drukbezochte themaparty geörganiseerd. Ruime vergaderzaal boven ter beschikking. Correcte en vlotte bediening. Meer moet dat niet zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid