facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onlycasa

Onlycasa
"OnlyCasa"la bonne adresse pour trouver la vôtre""
Adres: Rue de mons 63, 1480 Tubeke
Telefoonnummer: +3223661333
Stad: Tubize
Route: Rue de mons 63
Postcode: 1480


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Immoweb only casa, Only Casa à louer, Only Casa Braine le Comte, Agence immobilière Tubize, Maison à vendre Tubize Trevi, Maison à vendre Tubize, Trevi Tubize, Maison à vendre - Rebecq Only Casa
Recensies
Ik ben heel blij met de ervaring die ik heb gehad met Onlycasa, ik beveel dit team ten zeerste aan, dat grote professionaliteit heeft getoond, altijd luisterde en al mijn vragen beantwoordde. de verkoop van mijn appartement is zonder problemen verlopen. Met dank aan Thomas voor zijn dynamiek en betrokkenheid.
Een bureau dicht bij de klant. Contacten, beheer, beschikbaarheid perfect tijdens de verkoop van ons huis, ondanks de bezoeken tussen kerst en nieuwjaar. Vriendelijk en super efficiënt team. Ik raad ze eerlijk aan.
“Onze ervaring” met Only Casa… Een makelaarskantoor dat zorgt voor de opvolging: warme contacten, aandachtig luisteren, wijs advies ten opzichte van de verkoper en de koper, dossierbeheer tot in de puntjes!! Met dank aan "Enzo" voor zijn steun, zijn beschikbaarheid en zijn professionaliteit tijdens de verkoop van ons huis in 1 dag verkocht. Ook bedankt voor zijn advies tijdens de aankoop van ons nieuwe huis.
Schitterend bureau om uw woning te vinden. Bedankt aan Thomas de Bie die ons enorm heeft geholpen bij het zoeken naar een woning die 100% aan onze criteria voldoet. Snel, beschikbaar, professioneel en glimlachend! Dankjewel !
Veel dank aan het OnlyCasa-team voor hun professionaliteit! Ze waren zeer efficiënt en dynamisch voor de verkoop van ons onroerend goed en altijd beschikbaar wanneer dat nodig was. Ik raad aan !
Only casa is een competent, dynamisch makelaarskantoor dat luistert naar zijn klanten. Aarzel niet om uw woning toe te vertrouwen of een beroep te doen op hun diensten om uw nieuwe woning te vinden.
Ik heb mijn huis via hen gekocht, meneer Enzo was zeer beschikbaar, zeer attent en heeft mij van begin tot eind begeleid :- Echt heel blij en een echte aanrader!!!
Een zeer dynamisch jong team! Ze waren attent op onze wensen. Ons appartement was snel verkocht met respect voor onze wensen! Professionals van start tot finish, responsief en beschikbaar: vertrouw hun uw eigendom met het volste vertrouwen toe!
Superbureau, met twee agenten die zeer attent zijn en klaar staan ​​om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden :- Ik raad het aan!
Vertrouw dit bureau niet. Zij accepteren alle verzoeken van de koper om het bod te ondertekenen. Ze vertellen de verkoper dat de koper veeleisend is omdat hij het bod heeft ondertekend. Ze doen alsof tot ze een compromis sluiten. En als het compromis eenmaal is ondertekend, heb je geen nieuws meer van hen, noch aan de telefoon, noch per e-mail. VERMIJD DIT NIET ERNSTIGE AGENTSCHAP.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid