facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Only-Wood

Only-Wood

Info

Châssis, portes, fenêtres, portes de garage et vérandas en bois - Chirurgien du bois - Reproduction à l'identique - Châssis à Bruxelles

Geschiedenis

Depuis près de 40 ans, Yves Putzeys est le spécialiste des châssis, fenêtres, portes, portes de garage et vérandas en bois. En neuf, en réparation, restauration ou remplacement à l'identique. Que ça soit une Guillotine, un châssis bombé ou galbé, une loggia Yves, expert pourra vous contenter...

Adres: Jetsesteenweg 493, 1090 Jette
Telefoonnummer: +32 2 426 66 18
Stad: Jette
Route: Jetsesteenweg 493
Postcode: 1090


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 23:30
Dinsdag: 07:00 - 23:30
Woensdag: 07:00 - 23:30
Donderdag: 07:00 - 23:30
Vrijdag: 07:00 - 23:30
Zaterdag: 07:00 - 23:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Procenter Procenter 851 meter Super bouwmarkt, de beheerder is vriendelijk en geeft goed advies. De prijzen zijn re...
Recensies
We hebben 18 maanden geleden een beveiligde tuinpoort geplaatst die meer dan € 2,5K kostte, nadat we wrijving en lekken hadden opgemerkt, probeerden we de manager tevergeefs te bereiken. Persoon direct beschikbaar voor installatie. Na telefoontjes, brieven, watsapp berichten zoals gevraagd zonder enige reactie hebben we besloten om de deur door een andere aannemer te laten plaatsen. Tot onze grote verbazing zat niet alleen de deur slecht vast, maar was er bovendien geen isolatie, alleen een beetje schuim ter hoogte van de bevestigingen. Walgelijk werk voor een deskundige prijs.
Ik vind de baas onjuist omdat hij niet respecteerde wat hij mij had aangeboden. De prijs was erg hoog voor het geleverde werk. De +/- juiste reparatie. Ik zal het in de loop van de tijd zien. Hoe dan ook, ik raad het niet aan. Hij ademt naar mijn mening geen eerlijkheid.
Het lijkt mij dat ik niet de enige ben die ontevreden is over dit bedrijf. Een eenvoudig verzoek om kleine reserveonderdelen. Ze kwamen vrij snel bij me terug en vroegen om een ​​foto. Ik heb het meteen verzonden. Dan niets. Een bedrijf om absoluut te vermijden.
Vluchten !!!! Ik bel ze al meer dan 2 jaar voor een waterlek op een van hun installaties, op een dag vertellen ze me dat ze iemand sturen, dan geen nieuws, hoe vaak ik ook bel, ze nemen niet op en wanneer ze nemen op ze vertellen me dat ik een interventieformulier moet invullen aangezien ik al weer 3 maanden aan het wachten ben….. Het slechtste bedrijf wat betreft het plaatsen van kozijnen en veranda's
Specialist in houtskeletbouw in Brussel en Wallonië. Het woord specialist wordt hier helemaal niet gebruikt, aangezien Yves Putzeys een expert is in het repareren en identiek reproduceren van houten kozijnen en ramen... Hij is een van de laatste vakmensen die unieke stukken zoals guillotines, gebogen of gebogen kozijnen, kan herstellen of restaureren. of zelfs een oude loggia of houten veranda's. Hij kwam bij mij thuis en maakte voor mij een zeer volledige analyse van de situatie door de verschillende mogelijkheden uit te leggen. Zijn offerte was correct en de klus was op tijd geklaard. Een vakman om aan te bevelen!
Slordig werk en reageert niet vanwege onjuiste installatie. We hebben lekkages en de deur raakt de grond. Ze negeren e-mails, telefoontjes en berichten. Verspil geen tijd en geld, ze zijn incompetent en oneerlijk.
Ga je eigen weg, we kunnen ze niet vertrouwen. Ze zijn bekwaam in heel basale dingen, maar voor de rest haasten ze zich. Ze adverteren met een valse garantie van 10 jaar: we hadden een jaar na installatie van onze deur een probleem en ze wilden ons een fortuin vragen voor de verhuizing.
Vermijd dit bedrijf!!! Dubbele beglazing vol vocht en kozijnen die bewegen en niet meer sluiten bij elke seizoenswisseling. We moeten enkele maanden wachten voordat we antwoord krijgen op een reparatie die zogenaamd onder garantie valt en uiteindelijk meer dan 200 euro kost.Onmogelijk om ze te bereiken. Hun enige manier van communiceren is het versturen van betaalverzoeken en aangetekende post. Schandalig.
Yves was zo vriendelijk mij vanmorgen te helpen bij een problematische, weerspannige deur die mij knock-out had kunnen slaan! En dit alles met een glimlach en wijs advies. Topservice en super professioneel, uitgevoerd door de baas zelf!
Geen serieus bedrijf! Ik wacht nog steeds op een oplossing voor de 2 frames die bewegen, loskomen, water in de binnengroef, infiltratie... Ze reageren niet op verzoeken, e-mails...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid