facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onlinefact

Onlinefact

Info

Met Onlinefact ga je snel en makkelijk aan de slag met de dagelijkse administratie van je bedrijf. Makkelijk met de meegeleverde kassa software.

Geschiedenis

Met Onlinefact ga je snel en makkelijk aan de slag met de dagelijkse administratie van je bedrijf. Wil je enkel een factuur maken of zoek je iets meer zoals voorraadbeheer, betalingsopvolging of zelfs een gekoppelde webshop? Het is allemaal mogelijk met Onlinefact via eender welk toestel waar je ook bent. Er is geen installatie nodig, enkel inloggen op de website en je hebt toegang tot je gepersonaliseerde software.

Met de geïntegreerde kassamodule kan je vlot via een touchscreen en barcode scanner je verkopen registreren. De voorraad wordt live bijgewerkt zodat je altijd en overal de exacte stock kan raadplegen.



"Onlinefact is een facturatie, voorraadbeheer en kassasysteem pakketwaarmee je makkelijk uw dagelijksefinanciële administratie kan maken en opvolgen. Ook kan aan dit platform verschillende modulesgekoppeld worden waaronder de door ons ontwikkelde Kassa software of webshop synchronisatieplugins."
Adres: Schootstraat 191, 3550 Heusden-Zolder
Stad: Zolder
Route: Schootstraat 191
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Onlinefact Login, Onlinefact admin, Online kassasysteem gratis
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Argeüs Argeüs 6 km Argeüs kijkt met een kritisch oog naar de financiële markt, ontwikkelt softwareoploss...
XmusiX Belgium XmusiX Belgium 6 km topentertainment!
Recensies
zeer professioneel, vriendelijk en als er iets is heel snel bereikbaar, merci aan Kristof en zijn team !
Mijn oude kassa was plots defect, in de avond een aanvraag gedaan, de dag daarop hebben ze gelijk contact opgenomen. Diezelfde avond had ik het kassasysteem al in de winkel en de volgende ochtend werd hij aangesloten. Kortom een hele snelle en toffe service.
Alles werkt goed maar kan geen fotos uploaden in het kassasysteem. Dat is wel erg.
Wij werken al een aantal jaar met Onlinefact, initieel was het vooral de bedoeling om het als voorraadbeheersysteem te gebruiken, maar de facturatiemodule die er aan vasthangt, maakt dat het nog meer voordelen heeft voor ons. En vooral de ondersteuning en het meedenken met onze business maakt dat Onlinefact een meerwaarde is voor ons!
Zeer tevreden . Na een uitgebreide demo bestelling geplaatst . Installatie ging vanzelf en na uittesten nog telefonisch uitgebreide begeleiding gehad . Zeer zeer tevreden en nog eens zeer goede prijs .
Programma is enorm tijdbesparend en gemakkelijk in gebruik. Goede telefonische support bij problemen. Aanpassingen om het programma bij uw zaak te laten passen zijn mogelijk. Heel vriendelijk team.
Service, service, service het codewoord bij deze partner. Een verademing buiten ons vorig kassasysteem. Geen uitleg waar je niets van begrijpt, maar oplossingen waar je mee verder kan.
Onlinefact is een zeer goed kassa- en facturatiepakket. De dienstverlening is uitstekend en snel. Er wordt steeds met onze onderneming meegedacht, ook voor meer complexe ideeën. Koraly BV
Top kassa en facturatie programma, heel tevreden over.
super tevreden, al enkele maanden in gebruik het kassasysteem. 2x problemen gehad. je belt en het wordt onmiddellijk opgelost. TOP
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid