facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One-Welding bvba

One-Welding bvba

Info

Verkoop en verhuur van lasapparaten, plasmabranders, generatoren, compressoren, schuurmaterialen, metaalbewerkingsmachines en allerlei toebehoren.



"ONE-WELDING BV is een bedrijf dat al meer dan 15 jaar gespecialiseerd is in de verkoop van lasapparaten, plasmabranders, las- en montage tafels, hogedrukreinigers, compressoren, metaalbewerkingsmachines, lasgeneratoren, stroomgeneratoren en allerlei toebehoren. Service voor, tijdens en na verkoop is voor ons 1 van de belangrijkste punten !!!"
Adres: Herenthoutseweg 68, 2222 Wiekevorst, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0032 477 60 80 80
Stad: Wiekevorst
Route: Herenthoutseweg 68
Postcode: 2222



op zoek naar gerelateerd: Welding machine, Las winkel in de buurt, Lastek, FREE inverter, TIG laspost huren, Free inverter laspost, TIG lasapparaat AC/DC huren, Fronius halfautomaat
Recensies
supervriendelijke eigenaar Wannes en medewerkers !! ze maken de tijd om alles duidelijk uit te leggen en u wordt echt niet gepusht om te kopen . ze verkopen heel goed materiaal en niet te duur .Weeral tevreden met mijn nieuwe compressor en kolomboormachine , tot de volgende :-
One-Welding is een bedrijf dat ik wil aanbevelen. Het zijn professionele mannen die altijd met de nodige kennis én de glimlach klaarstaan om te helpen, geen vraag is teveel. Ook qua prijzen zijn ze zeer correct. Het is niet bij de deur voor mij, maar het is de afstand zeker waard, want de klantvriendelijkheid en service zijn gewoonweg top! Tot binnenkort mannen!
One Welding en Wannes leren kennen 11-12j geleden en na al die jaren nog steeds dezelfde fantastische na-verkoop service. Het materiaal dat ze aanbieden kan wedijveren met de best gekende merken. Ik heb meerdere toestellen bij Wannes gekocht en heb ook toestellen van de bekende merken. Dus ik kan vergelijken. Wil je het beste advies, de beste service ook na verkoop dan is One Welding een zaak die je minstens moet bezocht hebben om het zelf te ervaren. Bij veelvuldig gebruik gaan zelfs de beste merken wel eens stuk, dan is het belangrijk dat je weet dat er iemand voor je klaar staat. Na al die jaren word ik er nog steeds behandeld alsof ik een nieuwe klant ben en dat gevoel is dezer tijden een unicum. Ik woon zelf op een 50km afstand en zal steeds ten rade blijven gaan bij One Welding als ik een nieuw toestel overweeg, ook al kan ik achter de spreekwoordelijke hoek een ander toestel kopen. Zaakvoerder is een top kerel en de medewerker van 't zelfde! Wellicht tot binnenkort One Welding!
Wat een geweldig bedrijf is dit. En wat een mooie spullen hebben ze hier. Zèèr vriendelijke eigenaren. Toen we binnen kwamen waren we gelijk zeer welkom, voelde je gelijk. Heb hier een zèèr mooie compressor gekocht, die ik in Nederland niet kon vinden in dit formaat, echt een prachtig ding, klein, stil, en razend snel vol. 2070T Heb hem nu een tijd in de schuur staan, maar de druk loopt niks terug, de druk is de volgende dag nog exact hetzelfde. Hij slaat amper aan met de luchtsleutel die ik gebruik.Hazet Ik merkte, dat de compressor uitgebreid getest was, hierdoor wist ik dat hij goed was. Ben hier met m'n zwager heen gereden en hebben er een leuk dagje uit van gemaakt. Ik raad dit bedrijf dan ook zeer zeker aan en als ik de kans krijg, rijd ik er graag nog eens naar toe, al is het alleen om even te kijken. Als de eigenaar deze review leest, weet hij wel wie we waren. Was een eindje rijden 185km maar een fantastische ervaring en absoluut de moeite waard. One-Welding nog bedankt
ik kan deze zaak aanbevelen aan iedereen, zeer vriendelijke service en weten waarover ze spreken, ben al naar verschillende zaken geweest en als je een technische vraag stelt, dan kunnen ze er niet op antwoorden of googlen ze...bij one welding niet en beantwoorden ze elke vraag en krijg je zelfs demo's. qua prijs zijn ze zeer correct, ben al jaren klant van hen en heb nooit een panne gehad met mn toestellen dus echt waar zeer goed gereedschap! keep up the great work guys!!! Ik lees van een zekere Pablo Escobar een slechte review... daar moet ik hem toch tegenspreken, One welding geeft altijd garantie op alle toestellen en is ten allen tijde beschikbaar. Maar ik vrees dat Pablo escobar een slechte deal achter de rug had in Columbia, triest om een valse naam te gebruiken en een zaak proberen slecht te maken.
Vandaag de trotse bezitter van een tig apparaatje geworden. Na een voorafgaandelijk kort en vriendelijk telefonisch gesprek, een aangenaam shop-bezoek genoten. Het apparaat werd volledig uitgelegd én voorgedaan. Daarenboven mocht ik zelf - weliswaar met correcte aanwijzingen van de patron - mijn eerste TIG lasje leggen. Een aanrader voor iedereen !
Vorig jaar mne eerste tig laspost gekocht , was op zoek na iets waar ook aluminium gelast mee kon worden. Na een bezoek en een een goei uitleg mocht ik een model proberen en werd bijgestuurd waar nodig . Nog steeds geen spijt van men aankoop ondertusse ook al voor andere dingen over de vloer gewest . Zeker ne aanrader
Zeer vriendelijk onthaald. Het is duidelijk dat deze mensen over de nodige vakkennis beschikken. Tevreden met mijn aankoop.
Sinds 5 jaar heb ik de one welding Mig/Mag inverter 160 A. Werkt al die tijd zonder problemen. Ook voor het zwaardere werk tractor en machines en ook voor plaatwerk carrosserie. Voor het aankopen van toebehoren : geen problemen en altijd de glimlach van de verkopers. Sinds 3 jaar heb ik ook de plasma brander CUT 50 en die werkt na een inwerk- en leerperiode tot volle tevredenheid; niet alleen voor dun plaatmateraal 1 en 2 mm maar ook met dikker ijzer tot 10mm had ik geen problemen. Oh ja, nog een gelukkig 2018 en veel succes voor Wannes zaakvoerder van One Welding en medewerker! Vanuit Piétrebais in Wallonië.
Super vriendelijke, professionele en bekwame mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Als het goed is mag het ook al eens gezegd worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid