facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor One On One BV

One On One BV

Info

HR Services
Headhunting
Video Recruitment
Grafisch ontwerp van vacatures



"Onmiddellijk een vast contract bij de beste bedrijven in en rond Antwerpen!Wij bieden headhunting services binnen de jobdomeinen Logistics Expeditie, Warehousing, Transport,... & Office HR, Finance, Administration,..., en dit voor bedienden en management profielen.Interesse? [email protected]"
Adres: Veldlei 1, 2970 'S-Gravenwezel, Antwerpen, Belgium
Stad: 's-Gravenwezel
Route: Veldlei 1
Postcode: 2970



op zoek naar gerelateerd: One On One vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Menskracht Menskracht 2 km Menskracht ondersteunt jou en / of je team in je loopbaan en professionele groei. Met...
Recensies
Ik ben zeer positief over de kennismaking met One On One. Er volgde snel een afspraak na het eerste telefonische gesprek. Het was een zeer aangenaam kennismaking. De communicaties liepen altijd zeer vlot en snel. Ik zou zeker iedereen die een job zoekt aanraden om met One On One in zee te gaan en samen met hen zo een match te vinden op de arbeidsmarkt.
One on One is een zeer professionele onderneming. Ze hebben mijn onmiddellijk geholpen met het zoeken van een job die perfect bij mij zou passen. Communicatie met Ben verliep heel gemakkelijk vanaf het zoeken van een job tot het vinden.
Fantastisch geholpen door Judith & Kirsten waardoor ik een zeer aangename overstap heb kunnen maken naar mijn huidige werkgever. Er wordt aandachtig geluisterd en zeer duidelijk gecommuniceerd. Een aanrader!
Ik heb mij opgegeven voor de jobdag in mei 2022 en werd niet lang na mijn inschrijving al meteen gecontacteerd. Heel snel een job gevonden waar ik me nu erg op mijn gemak voel. Top begeleiding! Kan ik echt niets negatiefs over zeggen. Super bedankt @One On One!
Zeer vriendelijke, open en professionele communicatie. One On One gaat echt op zoek naar de perfecte match tussen kandidaat en onderneming. Stipte en correcte opvolging voor en na elk gesprek. Ik kan iedereen die op zoek is naar een nieuwe uitdaging binnen de logistieke sector zeker aanraden om contact op te nemen met One On One. De betrokkenheid en super service zorgen ervoor dat je vol vertrouwen kan opstarten in een nieuwe werkomgeving die bij jou past.
Vanaf het eerste moment had ik een klik met Sofie. Eerst telefonisch daarna via zoom. Ze was mee in welke richting ik graag uit wou en zag daarin echt potentieel. Ze geloofde er echt in, zelfs wanneer ik aan mezelf begin te twijfelen. Heel het proces was een geweldige ervaring. Ik had schrik dat dit weer de zoveelste recruitmentburo in een dozijn ging zijn, maar de betrokkenheid is hartverwarmend. Jullie zijn top en die aub zo verder, ben ervan overtuigd dat jullie nog heel veel mensen gelukkig gaan maken.
Kirsten is zeer vriendelijk en luistert goed naar jouw wensen. Ik werd zeer goed opgevolgd. Op de dag dat ik startte kreeg ik zelfs een succes berichtje.
Super goed begeleid van A tot Z. Er is rekening gehouden met mijn persoonlijke situatie en met mijn wensen. Ik ben heel gelukkig op mijn nieuwe werk. Het is een mega match. Dank je daarvoor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid