facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ondernemingscoach Bvba

Ondernemingscoach Bvba

Info

Boekhoudkundig en fiscale begeleiding van A tot Z
Vraag nu vrijblijvend advies:
TEL: 052 506 810
MAIL: [email protected]

Geschiedenis

Hoewel het merendeel van de Belgische beroepsbevolking in loondienst actief is, geldt ondernemerschap als een succesvol alternatief. Het is dan ook niet vreemd dat steeds meer mensen de stap naar ondernemerschap daadwerkelijk zetten. Een goede begeleiding is hierbij essentieel!

Contacteer ons vrijblijvend voor al uw vragen.


Roel: 0478/59.50.45
BIBF erkenningsnummer: 30089703

Adres: Herpoel 17, 1840 Londerzeel
Telefoonnummer: +3252506810
Stad: Londerzeel
Route: Herpoel 17
Postcode: 1840


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Fien Van Uytvanghe
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zakenkantoor De Schrijver Zakenkantoor De Schrijver 596 meter Zeer goede informatie gekregen
Recensies
Ondernemingscoach is de beste partner die ik mij kon wensen voor het opstarten van mijn vennootschap. De persoonlijke begeleiding, de juiste uitleg en het inzicht dat Roel, en heel Ondernemingscoach, verschaft aan mij als klant is uitermate goed.Geen vraag is te veel, geen mail of Whatsappbericht dat onbeantwoord blijft. Zelfs in het weekend staat het team voor hun klanten klaar, wat leuk is als ondernemer. Alles gebeurt digitaal in dit kantoor, wat het allemaal makkelijker en praktischer maakt om samen te werken en ASAP alles up to date te krijgen. Ik kan niet anders dan dit kantoor de hemel inprijzen voor alles wat zij gedaan hebben, hoe zij werken, ... Het is een topteam met allemaal bekwame, meedenkende mensen. Als laatste nog een vermelding naar Roel, de eigenaar van het kantoor. Hij was eerst klant bij mij toen ik nog op de payroll werkte in een bedrijf, waarna hij mijn boekhouder is geworden. Roel is ondertussen een vriend geworden, waar ik veel vertrouwen in leg en met wie ik er van overtuigd ben dat wij samen gaan groeien en zullen skyrocketten met onze ondernemingen. Om het kantoor in één woord samen te vatten: SCHITTEREND!
Zeer behulpzame mensen die er werken. Het feit dat ze zelf bezig zijn met eigen groei en de groei van hun klanten is uniek en een enorm voordeel. Ook hebben ze hun eigen jurist. Ik had meteen een klik en voelde me er super goed. Ook is het een zeer propere zaak. Ik ben met trots klant bij hun.
ik ben enorm tevreden met de diensten van het volledige ondernemingscoach team en ik kan hem ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele financiële expert. Mijn boekhouder heeft een grondige kennis van belastingen, boekhoudkundige regels en andere financiële aspecten. Hij heeft me geholpen met het opzetten van een solide boekhoudsysteem dat mijn bedrijfsfinanciën efficiënt en georganiseerd houdt. Hij reageert snel op mijn vragen en is altijd bereid om me te begeleiden bij complexe financiële beslissingen. Wat ik vooral waardeer, is zijn proactieve houding. Hij houdt me regelmatig op de hoogte van belangrijke deadlines, belastingwijzigingen en andere relevante informatie die van invloed kan zijn op mijn bedrijf. Dit heeft me geholpen om strategieën te ontwikkelen en tijdig beslissingen te nemen om mijn financiële situatie te optimaliseren. Bovendien is hij zeer professioneel en discreet. Ik voel me volledig op mijn gemak om mijn financiële gegevens met hem te delen, wetende dat hij de nodige vertrouwelijkheid en integriteit handhaaft. Kortom, mijn boekhouder heeft mijn verwachtingen overtroffen en ik ben zeer dankbaar voor zijn uitstekende service. Als je op zoek bent naar een betrouwbare en deskundige boekhouder die je financiën naar een hoger niveau kan tillen, dan raad ik hem ten zeerste aan! Ik zocht iemand die niet rap rap maar iemand die de tijd pakt om het beste uit mijn onderneming te halen. Succes begint altijd bij een goede boekhouder en ik kan met volle overtuiging zeggen dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Roel eigenaar en ikzelf hebben ondertussen een super mooie en toffe vriendschap kunnen maken en is van mij en iemand wies mening en advies ik ook echt respecteer en hij weet dat ik angste had om aan dit avontuur te beginnen en door zijn geruststelling en goede raad heeft dit me ook een pak beter laten voelen. Bang zijn om te ondernemen is normaal maar een goede boekhouder hebben die u het gevoel geeft dat je niet alleen bent is enorm belangrijk.
Deze week eens gaan luisteren naar het vrijblijvend startersadvies, en was heel interessant. Deze boekhouder/ondernemingscoach besteedt veel aandacht aan de relatie met en de tevredenheid van klanten/cliënten, en komt op mij over als heel professioneel, competent en betrouwbaar. Een aanrader dus!
In 5 woorden samengevat: Een fantastisch team boordevol expertise. Ben je op zoek naar een out-of-the-box boekhoudkantoor dat geen grijze muis is? Persoonlijke aanpak en een plan op maat staan hier centraal. Ze begeleiden je doorheen je traject, denken met je mee en bieden ondersteuning waar jij het nodig hebt. Toppers!
Ondernemingscoach heeft ons zowel begeleid in ons bijberoep als in het zetten van de stap naar hoofdberoep en het opstarten van onze vennootschap. Geen enkele vraag is te veel en er wordt altijd snel en correct gehandeld. Zeker een aanrader!
Ik ben Maxim stagiair bij Ondernemingscoach, ik doe hier graag stage omdat ik graag bezig ben met boekhouden enzovoort maar niet alleen daarom. Bij Ondernemingscoach hangt een goede en leuke sfeer. Ik kom elke keer naar de stage met een goed gevoel en iedereen ontvangt je met open armen. Er is altijd hulp waar nodig daarom heb ik ook op korte tijd veel bijgeleerd bij Ondernemingscoach. Bedankt hiervoor Ondernemingscoach
Na een aantal ‘rode vlaggen’ heb ik mijn contract hier opgezegd. Helaas, want dit is echt een kantoor met veel potentieel. Na een vrij grote fout van de zaakvoerder is er radiostilte. Fouten kunnen altijd gebeuren, niet erg. Maar ik krijg gewoon geen antwoord meer, laat staan excuses. Ik vraag om open communicatie qua facturen die nog kunnen volgen bij het afsluiten van mijn contract maar ook hier: niets. Ineens een factuur in mijn mailbox die per domiciliëring meteen van de rekening gaat. Ik snap dat er nog facturen kunnen volgen, maar open communicatie is voor mij essentieel in al mijn samenwerkingen. Zeker met een boekhouder. En dat heb ik enorm gemist in deze samenwerking. Spijtig!
Toen ik op zoek moest naar een boekhoudkantoor voor de opstart van mijn zaak werd de ondernemingscoach mijn aangeraden door een ex-collega. Maar zij doen meer dan een standaard boekhouder met o.a. een brede expertise, korte follow-up in de opstart fase. Bij hen wordt niet alleen geluisterd naar jouw wensen, maar ook meegedacht. De openheid & vriendelijkheid van het personeel is zeker een troef die iedere zelfstandige zich kan wensen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid