facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Onder Den Toren

Adres: Markt 4, 3150 Haacht
Telefoonnummer: +3216604708
Stad: Haacht
Route: Markt 4
Postcode: 3150


Recensies
typisch muf en donker parochiezaaltje, kan een opfrisbeurt gebruiken. als je je voor de deur op de parkeerplaats zet, smeert de gemeente je een boete van 30€ aan. Te vermijden dorp.
We namen deel aan een georganiseerde wandeling. De start en aankomst was in de zaal. De zaal is ruim en voldoet om feestjes en dergelijke te organiseren.
Multi-Purpose complex voor allerlei grote of kleine activiteiten. Nu was het de lokale turnclub met het jaarlijkse, overheerlijke mosselfestijn
Bezocht wegens dat hier de inschrijving was voor de Boerentocht, georganiseerd door wandelclub Tornado. Covid had onfortuinlijk tot gevolg dat de eigen voeding en drank niet beschikbaar waren - er zijn echter meerdere café terrassen op korte afstand, op de Markt. De Boerentocht leidde ons door een tweetal natuurgebieden, waarbij vooral het Haachts broek een prachtig stuk natuur is - wel met veel modderige paden : een 'blessing in disguise', dit zorgt er hopelijk voor dat het gebied vooral bezocht wordt door mensen die stilte en natuurlijke natuur op prijs stellen.
Voor een vca examen af te leggen best wel ok
Wij gebruiken deze om quiz te organiseren en daarvoor is deze zaal uitermate geschikt. Goede prijs voor zaal en drank en beheerder is erg behulpzaam.
Ruime zaal om feestjes of evenementen te organiseren. De zaal heeft wel al wat ouderdom en dat merk je bvb omdat er geen airco aanwezig is. Verder best ok.
Temperatuur valt niet goed te regelen en de toiletten stinken. Grote zaal is geschikt voor feesten en eetdagen.
Ik kom hier al ongeveer 40j en al 40j stinken de WC's. Er mag stillaan wel iets aan gedaan worden want voor de rest is de zaal vrij ok.
Zaal van de parochie die door verschillende verenigingen wordt gebruikt voor voorstellingen, eetfestijnen en dergelijke meer ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid