facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Once in Brussels

Once in Brussels
Adres: Rue des Tanneurs 62 Huidevettersstraat 62 , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 850 60 90
Stad: Brussel
Route: Rue des Tanneurs 62
Huisnummer: Huidevettersstraat 62
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 09:00-18:00
Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-18:00

Recensies
De communicatie met het bedrijf is erg moeilijk, misschien zijn ze gewoon niet geïnteresseerd in het aantrekken van klanten. Ik bleef de verantwoordelijke om een ​​specifiek bezoek vragen, ze antwoordde alleen dat er op dit moment maar één datum beschikbaar was om een ​​bezoek te boeken. Ze heeft nooit andere data geopend om de activiteit te boeken. Geen flexibiliteit, niet vriendelijk, niet klantgericht. Niet aanbevelen.
We namen de Brusselse tournee in oktober 2014 en ik was verrast hoe gemakkelijk het was om door de stad te komen. De e-bikes zijn perfect voor mensen zoals ik die bij elke kleine heuvel naar adem happen! ;- Met dank aan Virginie, die ons zoveel interessante dingen heeft verteld over de geschiedenis en architectuur van de stad. Met haar hebben we delen van Brussel gezien die je normaal niet ziet, als je de gewone toeristische rondleidingen maakt.
Bedankt voor het voorstel om de brouwerij in Stoemelings te bezoeken! Nikkel! Uitleg gegeven door een jonge gids, Manon, die ons heel goed uitlegde over de productie van bier, van het begin tot het glas, bezoek gevolgd door een proeverij van ambachtelijke bieren met een zeer verrassende smaak, om te ontdekken!
Schitterende fietstocht die me veel verder bracht dan ik had gedacht en Brussel vanuit een andere hoek liet zien. Hoewel ik zelf uit Brussel kom, heb ik veel ontdekt over mijn stad, haar geschiedenis, de context van haar ontwikkeling, haar specifieke kenmerken en haar ongewone aspecten. Warm aanbevolen!
Zeer aangename wandeling met Virginie. Een topbezoek buiten de al te toeristische plaatsen in het centrum. Een heel leuk bezoek aan plaatsen die minder bekend zijn maar die een integraal onderdeel zijn van de geschiedenis van de stad. Nogmaals bedankt voor dit bezoek.
Service ten top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid