facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor On Line Fitness Brakel

On Line Fitness Brakel

Info

The place to be voor de actieve sporter met een totaalpakket voor fitness, groepslessen, sauna en veel meer!

Geschiedenis

In zowel On Line Fitness Brakel, Ninove en Tervuren zijn we gespecialiseerd in doelen bereiken.

Dit gaat van verliezen van vet met een ondersteunend dieetschema als opbouw van kracht om bijvoorbeeld de knieën of rug te versterken.

We werken samen met sport kinesisten, L.O. leerkrachten om iedereen op een professionele manier hier doel te laten bereiken.

We hebben mooi aanbod van toestellen zoals de loopband, crosstrainer,... en krachttoestellen.

Het concept van de BellyAttack® is succesvol. Deze infrarood-dieptewarmte techniek wordt al decennia lang met succes gebruikt voor therapeutische doeleinden. Ook als afslankmethode is het zeer effectief. De resultaten zijn verbluffend! U 2 kledingmaten in slechts 4 weken! Niet alleen zult u versteld staan van uw behaalde resultaten maar ook uw fysieke fitheid én gezondheid zal aanzienlijk verbeterd zijn.

Probeer het nu 4 weken in On Line Fitness Brakel, Ninove en Tervuren.



"Welkom in On Line Fitness Brakel! Onze nieuwste Fitness vestiging is gelegen te Brakel en heeft natuurlijk top fitnessbegeleiders, parking voor de deur, een mooi aanbod fitness groepslessen en een heerlijke sauna. De Fitness is gelegen in de Lidl van vroeger en schuin rechtover de brandweer in de Brusselsestraat. Benieuwd? Kom dan zeker kijken!"
Adres: Brusselsestraat 16, 9660 Nederbrakel, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 55 42 36 97
Stad: Nederbrakel
Route: Brusselsestraat 16
Postcode: 9660


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 22:00
Dinsdag: 06:00 - 22:00
Woensdag: 06:00 - 22:00
Donderdag: 06:00 - 22:00
Vrijdag: 06:00 - 22:00
Zaterdag: 08:00 - 13:00
Zondag: 08:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Online Fitness Prijzen, On Line Fitness Lennik, Online fitness groepslessen, Online Fitness Ninove, Online fitness abonnement opzeggen, Online Fitness Liedekerke, Fitness Tervuren, Fitness Geraardsbergen
Recensies
Goede fitness.Voor ieder wat wils. Aangename, vriendelijke en behulpzame begeleiders. De groepslessen zijn een aanrader. Enya en haar spinning is top! Haar lessen zijn heel deugddoend en gevarieerd..Hoe ze iedereen motiveert in zijn/haar eigen kunnen is ongelofelijk. Haar schreeuw "komaan hé" maakt dat je het niet opgeeft.
Leuke sportclub! Een dikke pluim voor het team. In het bijzonder wil ik Enya in de bloemetjes zetten! Zij is super enthousiast en gemotiveerd om ons steeds de leukste groep lessen aan te bieden in de sportclub. Jij bent een toppertje!!
Ik sport al enkele jaren bij On Line Fitness in Brakel. Je wordt nauw opgevolgd als je dat wil en hebt een ruime keuze aan sporttoestellen. Het liefst kom ik naar de groepslessen. Onder meer de lessen ABS en LEGS vind ik een absolute aanrader, gegeven door Enya. Haar lessen zijn telkens vrij pittig, maar zeker haalbaar, waardoor je achteraf meteen voelt dat je gewerkt hebt aan je lichaam. Enya zelf is ook heel vriendelijk en kent duidelijk haar vak Hun assortiment bevat ook nog een hoop andere groepslessen, die ook telkens heel pittig maar leuk zijn! Een aanrader dus
Zeer slechte ervaring bij opzeg abonnement. Aangetekend schrijven hieromtrent is plots spoorloos. Geen enkele medewerker lijkt op de hoogte te zijn. Enkel de domiciliëring laten ze vlot doorlopen.
Ik weet niet hoe ik moet beginnen als eerste zin. Beste, Liefste, Leukste Fitness Leidster Enya, Woensdag en donderdag voor groep lessen Spinning, Step work out wil ik echt niet missen omdat je zo goed je best doet voor ons en zo gezellig is met je les. Ga zo door power girl Gr. Liza
Super fitness! Iedereen is altijd heel vriendelijk en behulpzaam plus zeer goede begeleiding
In tegenstelling tot andere slechte reviews ben ik zeer tevreden over deze fitness! Vroeger ging ik naar de Oxygen en hield dit nooit vol. Hier is er een aangename sfeer en goeie opvolging! Zeker en vast de prijs waard! Ook de lessen spinning met Enya zijn top! Super gedreven en vriendelijk persoon!
Leuke sportclub , heel toffe begeleiders en sportive en ontspannend groeplessen. Top
Over de sporttoestellen/ werknemers heb ik niets slecht te zeggen, maar teken hier geen contract. Ze beloven een week gratis, maar proberen via een "korting" je direct om te kopen om direct op dat moment een een contract te tekenen, omdat je anders de korting kwijt bent. Ze beloven een gratis fles cava als je een nieuw lid liet inschrijven, maar deze nooit ontvangen. Ze laten je het contract niet zo maar opzeggen, ook niet met medische redenen! Spijtig, want op zich is het daar een leuke club maar er zijn te veel louche zaken aan de hand! En te duur voor wat het maar waard is. Mijn vriendin zit hier nog een jaar aan vast, en de enige mogelijkheden dat ze haar geven om te kunnen stoppen is door ofwel het volledige bedrag in 1x te betalen bijna 600EURO of om het contract door iemand anders te laten overnemen. Beetje zever
Heel mooie en propere fitnessclub. Zeer aangenaam personeel, helpen je zo goed als ze kunnen bij alles. Je kan ook op je gemak sporten, het is er nooit te druk door de ruime openingsuren. Ook sauna ter beschikking en zaterdag kan je er yogales volgen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid