facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Omiros

Omiros

Info

Restaurant Traditionel Grec

Adres: Rue des Deux Eglises 130 Tweekerkenstraat 130 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 02 231 04 27
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue des Deux Eglises 130
Huisnummer: Tweekerkenstraat 130
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 12:00-14:30
Dinsdag: 12:00-14:30
Dinsdag: 19:00-23:00
Woensdag: 12:00-14:30
Woensdag: 19:00-23:00
Donderdag: 12:00-14:30
Donderdag: 19:00-23:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ouzerie Ouzerie 0 meter Eten ok, verkeerde brochette gebracht, stukjes runds in brochette hadden vreemde sma...
Restaurant Reyna Restaurant Reyna 668 meter Ongelofelijk De allerbeste van Brussel, zonder twijfel. Alles was ongelofelijk vers ...
Recensies
Eten ok, verkeerde brochette gebracht, stukjes runds in brochette hadden vreemde smaak. Zeer lekkere griekse pasta. Irish coffee had niets met irish coffee te maken: glazen koffietas, geen suiker, room uit goedkope spuitbus....Eten: 3/5
Eenvoudig maar lekker eten. Vriendelijke bediening. Diverse menuformules twee gangen plus koffie voor interessante prijs. Zeker het proberen waard.
Grieks restaurant. Heel veel lekkers voor weinig geld. Het is er klein, maar ook gezellig. Goede en vriendelijke service. Zeker een aanrader!! Ik heb wel geen foto's genomen.
Authentiek, eenvoud, veel, eerlijke prijs.
Prijs kwaliteit aanrader!
Klein, traditioneel, het personeel is erg vriendelijk, attent en altijd beschikbaar om u te helpen, de gerechten zijn genereus, zeer verse ingrediënten, de prijs is redelijk, het eten is overvloedig en ze hebben een breed scala aan typisch Griekse gerechten om te ontdekken en geniet ervan Bedankt en ik kom terug.
Over het algemeen ziet het eruit als een leuke plek, maar de service is ONGELOOFLIJK traag. We hebben meer dan een uur gewacht op de meest elementaire gerechten. Toen we wilden betalen, moesten we 3 keer herinneren. Ik ging zelfs een keer rechtstreeks naar de balie en vroeg om de rekening te betalen, de man vertelde me dat hij zou komen - en toen ging hij gewoon weg. Prijzen ook niet redelijk. Betaalde meer dan 10 EUR voor een ! gebakken aubergine op droge salade.
Ik geef dit restaurant een slechte beoordeling. De porties zijn erg klein en de moussaka is flauw en smaakloos. Ook is het erg teleurstellend dat men, zelfs bij het bestellen van dezelfde gerechten, elke keer andere gerechten ontvangt. Ik raad dit restaurant niet aan.
Ik had een geweldige ervaring hier. Ik had een Griekse salade en Moussaka gevolgd door Baklava als toetje. De voedselkwaliteit was goed, vooral de baklava met mooie tonen van kaneel en honing. De service was ook adequaat attent. Ik zal teruggaan wanneer ik terugkeer naar Brussel.Eten: 5/5
Zeer goede taverne met typische decoratie. Zeer mooie server en redelijke prijs! Aan te bevelen, ik zal terugkeren, dat is zeker!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid